MENÜ

Zafer Gençler'in

Abone Ol Google News

Kazanarak gelen iki takımın derbi maçında, genelde topa ve oyuna hakim olan taraf Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileriydi. Oyun hakimiyeti Gençler’de olsa da pozisyonlar dengeliydi. 9’da Rodrigues’in vuruşunu Gençlerbirliği kalecisi Nortfeldt kurtardı. 18’de Ankaragücü kalecisi Ricardo topu tokatlayamadı, dönen topta Sessegnon’un vuruşunu ise harika kurtardı. 24’te Rodrigues’in defans arkasına attığı topu Lukasik şutladı, yine Nordfeldt başarılıydı.

Haberin Devamı

Geçen haftadan eser yok

Geçen hafta Fenerbahçe’yi yenerek hayati bir 3 puan kazanan Ankaragücü’nden eser yoktu. Santrfor Rodrigues 2 kritik pozisyona adını yazdırsa da, topun sahibi zengin çocuğu gibi davrandı. Canını her istediği yerde şut denedi, sadece kendi keyfi için oynadı.Geçen hafta Dirar’ın savunduğu kanadı hallaç pamuğu gibi atan Lobzhanidze yoktu! Akçay hoca ona 67 dakika iyi dayandı. Kaleci Ricardo, Alihan, Michalak ve Pinto dışında vasattı.

Sio işi bitirdi

75. dakikada Gençlerbirliği altyapısından yetişmiş olan Berat yaklaşık 50 metreye, sol çizgideki yine Gençlerbirliği altyapısından yetişmiş Halil İbrahim’e enfes bir uzun top attı. Halil İbrahim’in top kontrolü ve ortası harika Sio’nun kafa şutu mükemmeldi: 1-0 Altyapıdan yetişmiş oyuncular takımlarının başarısına katkı sağladığında insanın hoşuna gidiyor. İlhan abinin ruhu şad olmuştur.

Haberin Devamı

Halil İbo maçın oyuncusu

Halil İbrahim maçın oyuncusuydu. Sessegnon ise sahanın en klas futbolcusu, onu güçlüyken seyretmek her futbolsevere keyif verir... Takımın oyun disiplini, teknik ve fizik kalitesi Hamzaoğlu ile birlikte belirgin şekilde yükseldi. Aynı oyunu daha hızlı oyanayabilirlerse acayip galibiyetlere imza atabilirler. Haklı bir galibiyet kazandılar. Ateş hattında kalan Ankaragücü’nün ihtiyacı ise Fenerbahçe maçındaki konsantrasyon!

YORUM YAZ