MENÜ

Zafer Alanya'nın

Abone Ol Google News

Altay 108. yaşını kutluyor. Çok özel bir gündü... Üzülerek söylüyorum ki; kulüp sahipsiz... Ve sahipsiz bırakan Özgür Ekmekçioğlu değil. Şu an transfer hamleleri yapamıyor olabilir ama 108 yaşındaki kulüp bir tek Ekmekçioğlu’nun sırtında gidiyorsa, düşünmek lazım! Başkan, takımı BAL’a düşmekten kurtarıp, Süper Lig’e taşıdı... İnsaf ve biraz vefa gerek... Hayati önemdeki maçta 10. dakikadan bitene kadar istifaya davet doğru bir davranış asla değil. Maça, biri direkten auta giden 2 pozisyonla başlayan Altay, sonrasında topa sahip olan Alanyaspor’du... 28’te Efecan’ın pası ile sağdan gelen Eduardo’nun altı pasa çıkardığı topa dokunan Emre Akbaba takımını öne taşıdı: 0-1.

Haberin Devamı

Hakem ortak etmedi

Sonra Rodriquez’in arka direğe kestiği topta, Borja rakibinin hiçbir müdahalesi, teması yokken yükseldiği hava topunda kendi kalesine golü attı. Rizespor- Galatasaray maçından beri maç alamayan kıdemli yardımcı Serkan Olguncan ofsayt bayrağını kaldırdı! Karar yanlıştı, VAR düzeltir diye bekledim. VAR’daki Özgür Yankaya ve Volkan Narinç “Ofsayt doğru” diyerek maçın kırılma anında yanlışa ortak oldular! Maç belki de başka bir noktaya gidecek, taraftar da maça dönecekti. Müsaade etmediler.

Haberin Devamı

Mutlu, mesut...

İşte bu yüzden “Altay sahipsiz” dedim. Aslında İzmir futbolu sahipsiz... Çünkü, Nihat Özdemir’in yönetim kurulunda tek İzmirli yok, girmesine engel olanlar utansın! Alanyaspor, bu kaotik ortamda Oğuz’un nefis plasesi ile 2-0’ı yakaladı, Altay’ı derinde ve sıkıntıda bırakıp, 3 puanı cebine koyup, Alanya’ya doğru mutlu mesut yola çıktı...

YORUM YAZ