MENÜ

‘Yusuf'

Abone Ol Google News

Yusuf Yazıcı ile şahsen hiç tanışmadım ama onu tanıyorum... Futbolcu olmasaydı, balet olabilirdi. Futbola estetik güzellikler katan klas, zeki, spor ahlakına sahip şahane bir futbolcu... O Trabzonspor formasına, Trabzonspor forması ona hep çok yakıştı. Onu ligimizde Trabzon formasıyla izlemeyi çok isterim ama galiba Yusuf yolcu... Gitmek istiyor diye kızanlar var, kızmasınlar. Bırakın gençler hayallerinin peşinde koşsunlar, yeni maceralara atılsınlar.

Haberin Devamı

Yüksek pay alınmalı

Yusuf bize göre genç bir çocuk belki ama 22 yaşında bir yetişkin. Kibirli, paracı bir karakter olsaydı, 350 bin Euro kazandığı kulübünden para kopartmak için ‘usta’ bir menacerle, “Kulübün en çok kazanan oyuncusu ben olmalıyım” pazarlıkları başlamıştı bile. Yusuf’un gitme blöfü değil, kararı konuştuğumuz. 15 milyon Euro bu kalitede bir oyuncu için bence de az... Ve maalesef gerçek değerini buradayken değil, ‘küçümsediğimiz’ bir Avrupa kulübünde bulacak. Dilerim ki Trabzon yönetimi bir sonraki satıştan yüksek bir pay almayı başarır.

Haberin Devamı

Kalırsa her şeyini verir

Yusuf’un değeri için az bulduğumuz 15 milyon Euro’nun yaklaşık 100 milyon lira olduğunu ve Trabzonspor’un son 20 senede deliler gibi para saçarak yaptığı borcun yüzde 10’unu kapattığını da unutmayalım! Gitmek istemesine rağmen kalırsa yine yüzde yüzünü vererek oynayacağına eminim. Yusuf kalırsa şahane olur, giderse herşey gönlünce olsun. “Trabzon’a borcunu ödemedi” demesin kimse. Bugün Yusuf’a yapmayalım, yarın Abdülkadir’e...

YORUM YAZ