MENÜ

Yönetime Donk etmeli!

Abone Ol Google News

Santrforunu satıyorsun, yedeği (Eren) sakatlanınca, devşirme bir santrfora kalıyorsun. Kanat oyuncuları Rodrigues ve Onyekuru sıfır katkıyla oynayınca, Sinan’dan yararlanamıyorsun. Önce transferin son günü gönderilemeyen Maicon’u, sonra da Terim gelene kadar unutulan Donk’u Antalyaspor kulelerinin yanına gönderiyorsun. Ve maç başından beri 30’a yakın ortada yalnızca 2 kez topla buluşmuşken, Mariano’nun enfes ortasında Donk’un kafa şutuyla altın bir üç puan alıyorsun. Porto ile birlikte son 3 deplasmanda tek gol atamamış Galatasaray 4. maçta golü bulmak için yukarıdaki senaryoyu yaşadı. Böyle kadro planlaması olmaz! Aslında böyle iki pozisyon daha gelmişti Belhanda Bey’in nihayet yaptığı güzel ortada Serdar Aziz, Antalyaspor defansının yerleşim hatasından golü yapacakken, Rodrigues girdi araya ve pozisyonu heba etti. Donk’un golünden bir 15 dakika önce de Sinan, Mariano’nun bir başka güzel ortasını Boffin’in kucağına gönderdi. İyi oynadığını düşündüğam Ömer Bayram ve usta Mariano ile sayısız orta üreten takımın santrforu rakip stoperleri hırpalayacak güçte olmalı. Sinan o pozisyonun oyuncusu olmadığı için Celutska ve Diego Antalyaspor’un en iyi oyuncuları olarak ön plana çıktı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Bu nasıl kadro planlaması? Bir Şampiyonlar Ligi takımının kadrosunda yalnızca tek santrfor olmaz! Devşirme santrfor ile oynanmaz! Rakip stoperler en rahat maçlarını oynuyor. Sinan’a da günah... Donk attığı golle yalnız takıma değil, yönetime de can verdi!

Maçın starı

Şüphesiz ki Donk. Galatasaray’a geldiğinden beri Kasımpaşa’daki Donk’un yanından geçemeyen tecrübeli futbolcu, Terimle hayat buldu, son dakikada oyuna girip takımına hayat verdi.

Maçın olayı

Bugüne kadar VAR uyarısıyla herhangi bir kararını değiştirmeyen Cüneyt Çakır, Sissoko’nun elle oynadığını düşünerek çaldığı penaltıdan VAR uyarısıyla döndü. Bir sezonluk tartışmadan kurtuldu. Muslera’nın son dakikadaki pozisyonuna da bakmalıydı.

Kısa mesaj

Muslera’nın kurtarış yapmadan tamamladığı maçta kısa sürede gördük ki, N’Diaye gücünü bulmalı. Fernando’nun önünde Selçuk ya da Feghouli oynamalı. Serdar Aziz ve Ozan Kabak uyumu da güzel gözüküyor.

YORUM YAZ