MENÜ

Yiğido'ya Antalya şoku

Abone Ol Google News

Zirveyle puan farkını bire indirmek isteyen, şu ana kadar ligin en başarılı takımı Sivasspor ile alt sıralarla bağını koparmak isteyen Antalya’nın maçında oyunun hakimi ev sahibiydi. Maçın seyircisiz olması, hastalık endişesi, önümüzdeki günler için hayata ve liglerin durumuna dair bilinmezlikler bu kadar çokken oynanan futbola şapka çıkar. Konsantrasyonu daha iyi gözüken Antalyaspor hızlı hücumlarla, Sivasspor defansının da hatalarını takip ederek çok pozisyon buldu. 6’da sahanın yıldızı ve Antalyaspor’un oyun aklı olan Hakan Özmert’in ceza sahası çizgisinden yaptığı vuruş direkten auta çıktı. 11’de Hakan Özmert arka direğe kesti, Amilton’un kafa şutu sağ direkten döndü.

Haberin Devamı

Pas yapmakta sıkıntı!

Hakem Özgür Yankaya 13’te Podolski Fatih mücadelesinde hatalı bir penaltı kararı verdi. Fatih, topu Podolski’den önce uzaklaştırmıştı. Genelde şikayetçi olduğumuz VAR, Yankaya’yı hatadan döndürdü. 29’da Kudriashov’un pasını alan Sinan dönüp vurdu, iyi yer tutan Samassa kurtardı. Kalesinde 3 net pozisyon yaşayan Sivas devre boyunca golü arasa da kaliteli son pas yapmakta çektiği sıkıntı yüzünden etkisiz kaldı.

Haberin Devamı

Boffin’den hayati kurtarış

71’de frikik organizasyonunda Hakan Özmert penaltı noktasına koşan Podolski’ye nefis bir pas attı, Alman futbolcu çerçeveyi bulamadı. 76. dakika Sivas için kader anıydı. Mert Hakan’ın pasında Yatabare vurdu, Boffin hayati bir kurtarış yaptı ve maça bir anlamda imza attı. 79’da Hakan Özmert yine Podolski’yi kaleciyle karşı karşıya bıraktı, Samassa kurtardı. Antalya 81’de ceza alanında takipçiliğinin ödülünü aldı. Kudryashov aşırdı, Veysel’in vuruşu takımı öne taşıdı: 1-0. Çok iyi bir takım oyunu oynayan Antalya’da Hakan Özmert, Fredy, Amilton ve Kudriashov öne çıkan isimlerdi.

YORUM YAZ