MENÜ

Yiğido'ya altın puan

Abone Ol Google News

Ateş hattındaki Ko nyaspor’a konuk olan Sivasspor, 2-1 geriye düştüğü maçın son anlarında Skuletic’le puanı kurtardı. Galatasaray’ın takıldığı haftayı boş geçmeyen Kırmızı-Beyazlılar, şampiyonluk yarışında ise kan kaybetti. Konya’nın kabusu bitmedi.

Haberin Devamı

Oyuna hücumdaki en önemli 3 silahı Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç ve Yatabare’den yoksun başlamak zorunda kalan Sivasspor genelde hücumda etkisiz, savunmada da dağınık bir görüntü sergiledi. Ligin kalan süresinde çok zorlu bir fikstüre sahip Konyaspor’un ise kazanmaktan başka şansı yoktu ama hayati 2 puan kaybetti. 8. dakikada Bajic’in attığı gol, pozisyonun başında Skubic ofsaytta olduğu için iptal edildi. 28’de Guilherme’nin enfes ortasında topa berbat bir kafa vuran Bajic net pozisyonu heba etti. Kafa şutunun nasıl yapılacağını iki dakika sonra meslektaşına Kone gösterdi. Zaten Bajic beklentileri biraz karşılasa takım şu an tehlikeli bölgenin çok uzağında olurdu. 30’da Yasin sağdan götürüp güzel ortaladı, Kone penaltı noktası hizasından çok sert kafa şutuyla topu sol üst köşeden 90’a taktı: 0-1.

Haberin Devamı

Denge Skubic’ten

37’de Guilherme soldan arka direğe kesti, doğru bir koşu yapan Skubic harika bir şutla skora dengeyi getirdi: 1-1 Hadziahmetovic’in çevirdiği topla altı pasın köşesinde buluşan Milosevic takımını öne taşımaya başardı: 2-1. Maçın ikinci devresi ağırlıklı olarak orta saha mücadelesi şeklinde geçti. 70’te Alper 3 Sivaslı futbolcuyu nefis geçip, bomboş durumdaki Bajic’e çıkarttı, Bosnalı futbolcu tekte vurmak yerine bekleyince mutlak pozisyon kaçtı. Maçı kopartma fırsatını kullanamayan Konyaspor 90’da yakalandı.

Skuletic’ten son söz

Kornerde Skuletic güzel yükselip çok güzel bir kafa şutuyla skoru bir kez daha dengeledi: 2-2 Santrayla birlikte yüklenen Konyaspor’da Jonsson çalımlarla girdi karşı karşıya yaptığı vuruşta Samassa topu ayaklarıyla çıkardı. Konyaspor’un işi artık çok zor, Sivas’ın harika bir fikstürü var. Halil Umut Meler iyi niyetli oyuncuların da katkısıyla başarılı bir yönetim gösterdi.

YORUM YAZ