MENÜ

Yazık oldu Beşiktaş'a

Abone Ol Google News

Rıza Çalımbay taktik planını Caner’in boşalttığı bölgeye atılan uzun toplar üzerinden kurmuştu ve tıkır tıkır işledi. Yatabare’nin boş kaleye dokunmadığı, Miloseviç’in uygun pozisyonda Karius’un üstüne vurduğu toplar golün habercisiydi. Hemen sonrasında penaltıyla birlikte Vida da kırmızı kart görünce maç Beşiktaş için içinden çıkılmaz hale geldi. Zaten 11’e 11 oynanırken Q7 takımı bir eksik oynatıyor, Medel ve Atiba birlikteliği yaratıcılığı sekteye uğratıyordu. 10 kişiyken Medel’in stopere çekilmesi, Q7 yerine Lens’in girmesi bile oyunu dengeledi. Yatabare’nin kaçırdığı penaltı ve goller maçın kopmasını engelledi. Şenol hocanın dokunuşları da meyvesini verdi. Lens çok iyi oynadı, Vagner Love ikinci devrede klasını konuşturdu. Babel’e gollük bir pas verip, golünü de attı. Beşiktaş öne geçse de, son dakika golünü engelleyemedi! Ümit Öztürk, Volkan Fındıklı’nın pozisyonunu doğru değerlendirseydi başka bin sonuç çıkabilirdi. O yüzden başlığım yazık oldu Beşiktaş’a!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Volkan kırmızı görseydi ne olurdu? Beşiktaş 62 dakika 1 eksik mücadele etti. Eğer, Ümit Öztürk pozisyonu doğru değerlendirse veya yardım alsa Konyaspor da 57 dakika rakibiyle eşit şartlarda yarışacaktı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Skubic. Türkiye’deki en iyi sağ kanat savunucularından biri olan Skubic yine müthiş oynadı. Yaptığı savunmanın dışında ilk yarıda bir gollük pası çöp oldu, diğeri penaltı. İkinci devre bir Yatabare’ye, bir de Ömer’e al da at pası verdi.

Maçın olayı

VAR’a bakıp Volkan Fındıklı da oyundan ihraç edilmeliydi. Fırat Aydınus Kayseri Rize maçında ekrandan iki oyuncu ihraç etti, hakemliğinden bir şey eksilmedi! Ümit Öztürk ve Riva’daki hakemler maçın kaderini belirledi. Medel’in pozisyonu da bence penaltı değildi.

Kısa mesaj

Vagner Love, birinci santrfordur. Bu konu benim açımdan tartışılmazdır.

YORUM YAZ