MENÜ

Yalçın bir şampiyonluk

Abone Ol Google News

Geçen haftaki gibi sürprizlerle dolu bir ilk yarı... Beşiktaş öne geçtiği maçta devreyi berabere bitirirken, golleri kaçıran takım Göztepe… Ndiaye’nin direkten dönen, Alpaslan’ın auta giden kafa şutları çok net pozisyonlar… Beşiktaş’ın gol bulması lazım ama Aboubakar, Cenk, Ljajic ve Oğuzhan’ın kadroda olmayışı hücum aksiyonlarındaki kaliteyi oldukça düşürüyor.

Haberin Devamı

Kâbusta, Larin yetişti

Beşiktaş’ın korkulu rüya görmemek için yemeden bir gol atması lazım… Takım iyi savunma yapan Göztepe’yi zorlayamıyor. Sergen kulübeye bakıyor, maçı değiştirebilecek tek oyuncu göremiyor. Ve o kâbus dakikaları geliyor. İstanbul’da Galatasaray öne geçiyor. İmdada Sergen Yalçın’ın kariyer zirvesine taşıdığı Larin yetişiyor. Taç çizgisinde enfes bir çalımla aldığı topu 40 metre götürüp penaltı kazandırıyor. Kiralık olmasına rağmen harika oynayan ve 8 gol 17 asist ile yılın futbolcusu olan Ghezzal penaltıyı ağlara gönderiyor ve Kartal artık dakikaları sayıyor.

Zafer çok yakıştı

Yılın teknik direktörü Sergen Yalçın Beşiktaş’a 20 bin Beşiktaşlı taraftarın katıldığı imza töreniyle dönmüştü. Efsane bir futbolcuydu. Futbolcu olarak şampiyonluk yaşadığı kulübüne teknik adam olarak da şampiyonluk yaşatmak bambaşka bir gurur olsa gerek… Ghezzal’dan başka, genç Ersin, Josef, Atiba, Rosier, Necip ve iki santrfor yokken 19 gol, 5 asistle büyük işler yapan Larin arkadaşlarından öne çıkan isimler oldular… Sergen’in yardımcısı Murat Şahin başta emeği geçen herkesi kutluyorum… Şampiyonluk bu takıma çok yakıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ