MENÜ

Yakaladın mı atacaksın!

Abone Ol Google News

Kayserispor’a hafta içi 1 milyon 200 bin lira, 180 bin Euro para dağıtıldı. “Ooo tam da Fenerbahçe maçı öncesi nereden çıktı bu para” dediler. 4 büyüklerde oynayan çoğu futbolcunun 1 aylık maaşı, tüm kulübe dağıtıldı. Kayserispor batmış olmasa, başkan bırakıp gitmezdi! Bülent Uygun’un motivasyonu ve taktik yaklaşımı ile Fenerbahçe’yi yenen büyük ihtimalle düşer. Çünkü iflas var! Neden mi yazdım? Küme düşen takımlara 2 sene önce Fenerbahçe, geçen sezon da Başakşehir 4’er puan kaybedip şampiyonluk yitirmişti. Bu maçlar o yüzden çok önemli. Moses’ın ve Muriç’in direkten dönen şutları, Rodrigues’in biri çok net 2 pozisyonda golleri kaçırışı, Gustavo’nun direkten dönen şutu, Lung’un iki güzel kurtarışı, Ozan vuracakken Tolga’nın topu çekişi güle oynaya dönmeye yetecek fırsatlardı... Bülent Uygun, Emre’yi yakaladığı yerde dripling yaptırdı, ustayı koşturdu, yordu. Çok önemli bir ayrıntıydı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Kruse ne zaman dönecek? Hücumların zenginleşmesinde ne denli önemli olduğu yokluğunda anlaşılıyor. Fenerbahçeli oyuncular taktik bir bilinçle değil içgüdüleriyle hücum ediyor.

Haberin Devamı

Maçın starı

Umut Bulut, maçı getiren golü attığı gibi, savunmaya da müthiş destek verdi. Dursun Özbek 3 sene önce işe yaramaz diye gönderdi!

Maçın olayı

Yakaladın mı atacaksın. Kayserispor ilk yarıda “Adebayor’un kestiği atak” dışında, bir tane de ikinci yarıda pozisyon yakaladı ve Fenerbahçe savunmasının yaptığı tek yerleşim hatasında golünü yaptı.

Kısa mesaj

87’de Ozan, önüne gelen boş topa net bir vuruş yapacakken, Tolga topu önüne çekti. Birazcık çevre kontrolü olsa Ozan belki de en az 1 puan getiren vuruşu yapacaktı.

YORUM YAZ