MENÜ

Vida yaktı!

Abone Ol Google News

Günümüzde 11’e 10 oynamak çok zor iş, bir de 84 dakika olursa daha da zor. Vida rahatlıkla tehlike bölgesinin dışına atabileceği topu ıskalayıp, bir de penaltı yaptırıp oyundan atılınca maç kabusa döndü. Topa sahip olmak, rakip ceza sahasında çoğalmak isteyen Beşiktaş geniş alanda yakalandıkça pozisyon üstüne pozisyon verdi... Ön libero Elneny’nin stopere çekilmesi, orta sahanın Dorukhan ve Ljajic’e teslim edilmesi takım savunmasını her anlamda kırılgan yaptı. Nkoudou gitgide oyundan düştü. Direkten dönen iki top ve kaçan diğer fırsatlar Beşiktaş’ın büyük şansıydı. Avcı ikinci devrede savunma merkezinde Dorukhan olan bir üçlü denedi, Elneny’i yerine gönderdi, oyun dengelendi. Atiba orta sahayı, Boyd sağ kanadı, Umut da santrfor pozisyonunu çıkanlardan daha iyi doldurdu. Ancak 2 gol bir puana yetmedi. Avcı’nın bu maçtan çıkaracağı çok ders var.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Vida’nın alternatifi kim? Elneny’i Mahmut gibi fonksiyonel bir oyuncu olarak düşünüyor Abdullah hoca belli ki. Vida atıldığında, kanatlardan birini kulübeye alıp Roco oyuna girseydi Beşiktaş bu kadar pozisyon verir miydi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Güray. Doğru pozisyon alan, topu doğru kullanan deneyimli futbolcu çok güzel bir gol atıp, maçı bitiren golü de attırdı.

Maçın olayı

Antepli oyuncular tedavi için oyunu durdurmaya çalışırken, yapılan dripling tartışma yarattı. Adamlar İngiltere’de alışmış maçı hakemin durdurmasına, yadırgamamak lazım. Yatmamak lazım!

Kısa mesaj

Halil Umut Meler, VAR’a gidip 2 kırmızıya hükmettiği pozisyonu, kendi iradesi ve yorumuyla 1 sarıyla geçiştirmişti! Elneny yediği dirsekte “bizdeki” gibi kendini yere atıp pozisyonu gösterse başka bir sonuç çıkabilirdi.

YORUM YAZ