MENÜ

Veteran Galatasaray

Abone Ol Google News

Galatasaray’ın bu sezon şampiyon olabilmesi bir futbol mucizesi olur. Göztepe maçının esami listesine ancak 17 oyuncu yazılabildi. Galatasaray’ın ilk 11’inde 34 yaşında 1, 33 yaşında 6 oyuncu vardı. Takımın en genci 23 yaşındaki Marcao, ondan sonraki Ömer Bayram (28)! Rakipleri kadar koşamayan, yüksek şiddette koşu yapamayan futbolcularla yapılan kadro planlaması resmen iflas etmiştir. Maçın kırılma anı Belhanda’nın, Serdar’ı düşürmediği 62. dakikaydı. Belhanda kart cezalısı olmamak için dokunmadı, Halil de bu fırsatı kaçırmadı! Göztepe çok haklı bir galibiyet aldı. Galatasaray beraberliği yıkılmayacak fırsatlar bulsa da, Göztepe’nin de çok sayıda fırsatı kullanmadığını unutmayalım. Jerome hücumda da savunmada da çok faydalıydı. Soner ve Castro çok iyi oynadı, Beto, Falcao’nun net pozisyonunda 2 puanlık kurtarışı imzasını attı. Halil ve Serdar da defansını ileride kuran her rakibi perişan edebileceklerini gösterdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Bu kaçar mı Falcao? Bu kadar büyük paralar verilen bir futbolcudan karşı karşıya kaçırmasını değil, olmayacak pozisyondan gol çıkarmasını beklerler.

Haberin Devamı

Maçın starı

Serdar Gürler. Maçın en iyisi değildi belki ama maçtan Malatyasporlu meslektaşı Mina’nın acısını paylaşması harikaydı. Hayat yalnızca futbol değil...

Maçın olayı

Kaptanların tartışması. Top oyundayken, Donk topu kaptıran Selçuk’u ısrarla azarladı. Selçuk gururuna yediremedi, cevap verdi. Oyunu bırakıp bir 10 saniye tartıştılar. Acayip! Oysa ikisi geçen maç sonu sorumluluk bizde demişlerdi!

Kısa mesaj

Göztepe muhteşem stadına geçiyor. Rakipleri gerçekten çok ama çok zor İzmir deplasmanları bekliyor!

YORUM YAZ