MENÜ

Uyuma Maicon uyuma!

Abone Ol Google News

Harika bir maç götürüyorsun, bir korner oluyor, gözlerine inanamıyorsun. Rakibin 1.90’lık santrforu 6 pasta havaya kalkıyor, 2 metre sağında solunda, önünde ardında Galatasaraylı futbolcu yok, santra yapıyorsun! Tekrar seyrediyorsun, Maicon ayakta uyuyor! Porto ilk yarıda tek pozisyon yakaladı, Muslera kurtardı. Sonra girişte anlattığım gol! Muslera bir daha kurtardı. Bu demektir ki ‘takım savunması’ çok iyiydi.

Haberin Devamı

Yazık oldu

Yakalanan 5 net pozisyonu, Sinan’ın Rodrigues’e veremediği pası, net olmasa da auta giden kafa şutunu düşünüyorsun, hücum da iyi! O zaman da giden Gomis’i, alınamayan santrforu hatırlıyorsun! Oyuna, pozisyonlara, ilk 2 şansının azalmasına, ciddi bir ekonomik gelirin uçmasına bakıyorsun. Çok yazık oldu!

Gecenin sorusu

Ucuz kart görmek Türk futboluna özgü bir dert. Saçma bir kartla, rahat giden maçta atılan Ndiaye bu maçta 3 puanın gitmesinden Maicon kadar sorumlu! Ucuz kart görmeyin!

Maçın starı

Orta sahada ayakta kalan, oyunu doğru yerden başlatan büyük tecrübe Fernando takımın en iyi oyuncusuydu. Muslera ile birlikte!

Haberin Devamı

Maçın olayı

Kimler geldi kimler geçti bu derde çare üretilmedi! Şampiyonlar Ligi’nde bir takım kornerden bu golü yemez! Yer de; bir maçta yer, iki maçta yer, hep yemez. Ligde, kupada, Avrupa’da, yeter!

Kısa mesaj

Belhanda iyi oynarken Zidane esintileri veriyor ama 1000 dakikada 10 dakika! Selçuk, kesin olarak Belhanda’dan daha iyi oyuncu. Hiç değilse standardı var.

YORUM YAZ