MENÜ

Trabzon'da huzur var

Abone Ol Google News

Çok güzel maç oldu. Trabzonspor en iyi oyunu oynamadı, Ertaç’ın kalesinde devleşmesine rağmen yine de kazanmayı başardı. Abdülkadir Parmak’ın kaçırdığı pozisyondan sonra maç ısındı. Nwakaeme’nin Sertaç tarafından kurtarılan şutu, “Gol geliyor” diye düşündürdü. 10 saniye sonra gol de geldi, Malatyaspor’dan! Onur ve Burak ayrıldıktan sonra çok sempatik ve kazanan bir takım haline gelen Trabzonspor, şehrin futbol kültürüne yakışır biçimde konsantrasyonu hücumda yoğunlaştırınca Ömer harika bir vuruşla cezayı kesti. 1- Top rakipteyken savunmaya yükek konsantrasyon, 2- Seneye Hüseyin’in yanına yüksek topların hakimi, pozisyon bilgisi yüksek bir stoper lazım. Anthony’nin attığı gol güzel, gol pasına imza attığı pozisyonda Rodallega’nın kafa şutu ise mükemmeldi. Zorbay Küçük’ün Mustafa’ya gösterdiği ikinci sarı kart bence ağırdı. Abdülkadir Parmak’ı ve dün çok iyi olmasa da Yusuf’u seyretmek büyük şans.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Neden son pas yapılmadı? Trabzonspor 4’e 2, 4’e 3 geliştirdiği ataklarda oyuncular egoist olduğu için çok pozisyon harcadı. Neden? Artık atanlar kadar attıranların da övgü aldığını bilmiyor musunuz?

Haberin Devamı

Maçın starı

Malatyaspor puan kazansaydı bu isim Ertaç olacaktı elbette... Nijeryalı futbolcu attığı ve attırdığı iki gol, adam eksiltme becerisi, şutlarıyla maçın en öne çıkan ismi oldu.

Maçın olayı

Ben buraya Onur ve Burak’ın kadro dışı bırakılması diye yazacağım. İstifaya çağrılma (Ağaoğlu) ve kovulma (Karaman) riskini alıp verilen karar takıma huzur, denge ve başarı getirdi. Yılın olayıdır, bu maça da yansıdı.

Kısa mesaj

Fenerbahçe maçı kaybedilseydi, bugün başkan ve hoca nerede, takım kaçıncı sırada olurdu, hiçbir zaman bilemeyeceğiz.

YORUM YAZ