MENÜ

Tartışmasız lider

Abone Ol Google News

Taraftarın yarattığı olağanüstü güzel bir futbol atmosferinde başladı müsabaka. Ancak futbol kalitesi ilk yarıda hiç üst seviyeye çıkmadı. Bunda Göztepe’de stoper Alpaslan’ın olmaması, sol kanatta Berkan yerine Leo’nun oynaması ve Serdar’ın erkenden sakatlanıp çıkması etkili oldu. Skrtel Göztepe’nin yaptığı çok sayıda ortada topu rahatlıkla uzaklaştırmayı başardı. İrfan Can ve Aleksic hücum oyuncularına etkili paslar attı. Titi ve Borges ikilisi çok pozisyon hatası yapınca Başakşehir’in maçı alacağı ilk devrede anlaşıldı. 27 ve 34’te Demba Ba iki müsait fırsatı kullanamadı ama 40’ncı dakikada Visca’nın ortasında topu harika bir voleyle Beto’nun üstünden ağlara yolladı: 0-1

Haberin Devamı

Çeyrek final yakışır

53’te Demba Ba güzel bir pas verdi, Visca, Beto’nun üstüne vurdu. 57’de Demba Ba, Crivelli’ye golü attırdı: 0-2. Gol çok güzel, Crivelli’nin sevinci ise tahrik ediciydi. Sarı kart almalıydı! Ali Palabıyık maç bitişinde orta sahadan çıkartmalıydı. Tribün atmosferini anlayın artık! 3 puan alırken, Trabzon maçı öncesi Epureanu’yu kaybeden Başakşehir’de skoru 90+3’te İrfan Can belirledi: 0-3. Göztepe’nin önümüzdeki sezon iki kaliteli stopere ihtiyacı var. Geçen hafta Alpaslan, bu kez Serdar koşarken sakatlandı. Avrupa Ligi maçı öncesi Okan Buruk ve ekibine başarılar diliyorum. Çeyrek final çok yakışır.

Haberin Devamı

Çok hata yaptırdı

Göztepe gibi kadro derinliği çok olmayan takımların Başakşehir gibi güçlü rakipler karşısında başarılı olmasının yolu, oyun disiplininden hiç kopmamakta ve savunmada hata yapmamakta yatıyor. Başakşehir, Göztepe’nin zayıf savunma dörtlüsüne çok hata yaptırttı.

YORUM YAZ