MENÜ

Tadı kaçtı hocam!

Abone Ol Google News

Kaliteli oyuncu kendini hemen fark ettiriyor. Havalanmazsa, iyi çalışma ve beslenmeyi aksatmazsa, savunmaya biraz daha yardım ederse Cengiz bizim 10 sene en kritik oyuncularımızdan biri olacak. Bir de Serdar’ın pasında golü yapabilseydi daha da güzel olacaktı.

Haberin Devamı

19 yaşındaki Mert Müldür, Cengiz yeterince yardım etmediği için savunmada biraz aksadı ama gelecekte çok güvenilir oyunculardan biri olabilir.

Ömer Bayram özgüveni abartmış! 30 metre çaprazdan şutlar, el kol hareketleri güzel gözükmüyor!

Yunus Mallı bir başka 1. sınıf oyuncu, Oğuzhan’dan çok daha etkili ve faydalıydı.

Ömer Bayram’ın ortasında Enes Ünal bir tık önce gelse, gözden uzakta sürdürdüğü şahane kariyerine A milli forma altında bir gol yazdıracaktı. 21 yaşındaki pırlanta Hollanda’da, Belçika’da, İspanya’da attığı gollerine artık milli takımımızda da başlamalı.

Cenk oyuna girer girmez önce gücüyle fark yarattı. Güçlü olması, Cenk’i de bu yükten kurtarması lazım.

Sinan en iyi maçını oynadı ama Lucescu şu hazırlık maçında bari Okan Koçuk’a bu şahane formayı taşıma hakkını tanısaydı. Güzel olurdu.

Haberin Devamı

Maçın starı

Stoper oynuyor, ön libero oynuyor, tekniği iyi, hem savunmada hem hücumda hava toplarının etkili ismi. Okay standardını hiç düşürmeden devam ediyor. Çok kritik müdahaleleriyle takıma nefes aldırdı.

Maçın olayı

Hazırlık maçı, resmi maç fark etmez, en az bir gün önceden ‘Maç başlasın’ diye içimiz giderdi!

Yeniliyoruz, eleniyoruz, teknik adamımızdan hep iç karartan açıklamalar geliyor, milli maç heyecanı zayıflıyor!

Kısa mesaj

Yazımı yazarken Lucescu maçtan sonra ne dedi bilmiyorum. Yine, “Kulüplerinde oynamıyorlar” dediyse, ben de diyorum ki, ‘Oynayanını al hocam!’ Ben oyuncu kazanandan çok, maç kazanan milli takım istiyorum.

Nice yıllara Fanatik

24 yaşına girdi gazetemiz. Gazetede emeği geçen abim dahil, birçok ustayı, arkadaşımızı kaybettik. Birçok kardeşimiz evlendi barklandı, çocukları oldu.

Şu an çalışan, çalışmayan bugünlere gelmemizde emeği geçen tüm arkadaşlarıma, gazeteme nice başarılı yıllar diliyorum.

YORUM YAZ