MENÜ

Suskunlar!

Abone Ol Google News

Haftanın açılış maçında Kasımpaşa, Göztepe’yi ağırladı. Ev sahibi ekibin gole yaklaştığı anlar vardı ama İzmir temsilcisi kapanan ve tempoyu yavaşlatan taraftı. Topun oyunda kalma süresi 49 dakika süren mücadelede gol sesi çıkmadı.

Haberin Devamı

Kasımpaşa’da Koita’nın yavaş yavaş formunu bulması takımın gol pozisyonu bulmasını kolaylaştırıyor. Sadece golü düşünmüyor, güzel de paslar atıyor. 11. dakikada attığı bu paslardan birinde günün şanssız adamı Hodzic aldığı topla Göztepe kale sahasına kadar inip topu ağlara gönderdi ama gol 4 dakikalık incelemenin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Pas Hodzic’e atıldığında Boşnak futbolcunun sırtı kaleye dönüktü ama sanıyorum ayak topuğu Göztepe kalesine rakibinden 3-5 santimetre yakındı! Hodzic bir kez de Hajrodinovic’in harika pasıyla golle burun buruna geldi ama genç kaleci İrfan Can mutlak golü önledi. Göztepe’nin ilk yarıdaki başarılı pasörü Halil, gol pozisyonlarındaki etkisiz elemanı ise İdeye oldu. Nijeryalı futbolcu biri tam manasıyla “al da at” pası olan iki ikramı değerlendiremedi.

Haberin Devamı

Harika kurtardı

Hajredinovic’in dar açından yaptığı vuruş direğe çarpıp auta giderken, 55’te Aytaç’ın yaptığı gollük vuruşu kaleci İrfan Can kornere uzaklaştırdı. 66. dakikada İrfan Can yan topa çok kötü çıktı, yumrukladığı top Yusuf Erdoğan’un önüne düştü, kale boştu, ancak top Yusuf’un yürüme ayağına gelmişti, top boş kale yerine auta gitti. Tüm Göztepeli futbolcular derin bir oh çekti. Genç kaleci İrfan Can maçın sonlarına doğru Varga’nın gollük şutunu da harika kurtardı. Son dakikada da Koita müsait pozisyonda topu kafayla auta atınca maç berabere bitti.

Yükü ne kadar taşır...

Göztepe’de İrfan Can adeta 1 puana imzasını attı. Soner ve Halil Akbunar her zaman olduğu gibi diğer arkadaşlarından daha iyi oynadı. Göztepe’nin santrforları gol atmaya başlamadan bu oyuncular yükü daha ne kadar taşır onu da bilmek güç...

Göztepe için çok da iyi oynamadığı bir deplasmandan puanla dönmek iyi, Kasımpaşa için çok pozisyon yakaladığı maçtan beraberlikle ayrılmak kötü oldu.

Hakem Burak Şeker ve VAR hakemleri Aytaç’a yapılan penaltıyı çalmayarak hata yaptılar.

YORUM YAZ