MENÜ

Stratejik hamle

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Aykut Kocaman’ın Giresun maçından sonraki değerlendirmesini, kendinizi biraz da Kocaman’ın yerine koyarak yorumlamak lazım. Kulüp, çok erken bir dönemde kongre havasına girdi. Ekonomik problemler var, transfer yapılamadı. Aykut Kocaman’ın oyun felsefesi açısından çok önemli iki oyuncu, Janssen ve Giuliano sakat...

Stratejik bir hamle

Valbuena ve Ozan Tufan üzerinden önce yorumcular, sonra taraftarlar hakaret sınırında dolaşan bir dille eleştiri yapıyor. Oynayan oyuncular ise değersizleştiriliyor. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Fenerbahçe aleyhine çok net hakem hataları yapılıyor. Düştüğü umutsuzluğu söylemek, kendi aleyhine doğru kararları veren hakemlerin rakiplerin aleyhine olacak pozisyonlarda yanlış kararlar vermesinden şikayet etmek bir haktır. Çok zorlu Başakşehir ve Beşiktaş maçları öncesi, bu karşılaşmaları yönetecek hakemleri hiç değilse bir standardı olan kararlara davet etmek çok doğru bir stratejik hamle. Yansımalarını ve sonuçlarını bundan sonraki iki deplasmanda çok net olarak göreceğiz.

Taraftara çağrı

‘Bize iki kupayı da kazandırmazlar’ cümlesi bir mazeret olmanın ötesinde taraftara verilen, ‘Benim ve teknik kararlarım üzerinden tartışmayı, hakareti bırakın. Fenerbahçe’nin aleyhinde gelişen olaylara karşı tek yumruk olun’ çağrısıdır. O çağrıya uyup uymamak da taraftarın bileceği iş.

YORUM YAZ