MENÜ

Skor şahane!

Abone Ol Google News

Kasımpaşa rakibin yüzünü hiç döndürmeyecek bir baskıyla yarım pozisyon vererek devreyi bitirdi. Nagotomo, Linnes’in birer harika ters kademeleri olmasa, genç Ozan, Serdar’a ayak uydurmasa ilk devreyi rahatlıkla önde kapatabilirlerdi. İkinci devrenin başında Ozan’ın Diagne’nin şutuna siper olması, Muslera’nın Serdar’ın ters vuruşunu harika kurtarması maçı çevirdi. Serbest vuruştan gelen ilk gol ve Kasımpaşa şaşkınken Ndiaye’nin harika pasında Rodrigues’la ikinci gol geldi ve maç sanki orada bitti.

Haberin Devamı

Yine de söylemek lazım. Ligin ilk yarısı Galatasaray zor zorlanır. Geçen seneki kadronun yetersizliği konuşulurken şimdi büyük bir Şampiyonlar Ligi kamburu var. Eren formsuz, Sinan’ın ise ne yapacağı belirsiz. Emre takımın en etkili oyuncusu. Ndiaye hala Ankara günlerinden uzak ama çok diri. Hocanın ilk devre sonuna kadar çilesi var. Çünkü birinci sınıf santrfor için devreyi beklemek şart!

Gecenin sorusu

Cüneyt Çakır ve Bülent Yıldırım gibi deneyimli hakemler VAR odasından gelen uyarılara kayıtsız kalıyorlar. O zaman VAR’a ne gerek var?

Haberin Devamı

Maçın starı

Rodrigues: Kontratında anlamlı bir iyileştirme yapılan futbolcu ilk 3 golde de vardı. İlk golde topu alış ve vuruşu, ikinci golde topu çatala takışı birinci sınıf futbolcu işi. Emre Akbaba onun için de işini çok kolaylaştıran bir transfer oldu.

Maçın olayı

Yabancı tartışması sürerken 18 yaşındaki Ozan Kabak çıktı milyonların önüne. Biraz yavaş ve güçsüz gözüktü, belki heyecandandır. Bir hatayla tamamladı. İlk 45’te Trezeguet’yi ikinci yarıda Diagne’yi bire birde yenişi ise harikaydı.

Kısa mesaj

Serdar Aziz, Türkiye’nin en iyi Türk stoperi. Hem Galatasaray’a hem Milli Takım'a lazım. Sakatlanmamalı...

YORUM YAZ