MENÜ

Siopis girince

Abone Ol Google News

Göztepe, taraftarının da yarattığı harika atmosferle, rakibe baskıyı harika yaptı, Yalçın'ın önderliğinde Trabzon kalesine yakın oynadı ama Halil Akbunar'ı çok aradı. İlk dakikada Yalçın, 7'de N'Diaye, 43' te Jahovic fırsatları harcamasa bambaşka bir sonuç olabilirdi. Trabzonspor Bakasetas ve Nwakaeme' nin yokluğunda hücum organizasyonları yapamadı, savunmada da eski günlerinden uzaktı. Skor olarak yenilmedi ama orta sahada net bir şekilde ezildi! Siopis oyuna alınınca bariz üstünlük bitti. Net fırsatların hovardası Gervinho takımını öne taşıdı. Siopis, Hamsik'i çok rahatlattı. Tempoyu ayarlayan, topa sahip olan Bordo Mavililier, 86'da Baku iyi vursa iki puandan olacaktı. Şampiyonluk yarışında kötü oynarken kazanmak çok değerlidir.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe rehaveti mi? Lider bir takım son 5 maçının 4'ünü kaybetmiş bir rakip karşısında ilk yarıdaki gibi mahkum oy namaz. Önemli oyuncular eksik olsa da konsantrasyon ve odaklanma sorununun başa ne işler açacağının ipuçlarını vere n bir karşılaşmaydı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Abdülkadir Ömür

Galatasaray maçının 40. dakikasında oyundan alınan ve taraftarın tepkisine ağlayan süper yetenek, Avcı'nın onu her maçta 11'de başlatmasının karşılığını vermeye başladı. Bir gol pası verdi, şahane de bir topuk pası. Yetmez. Ancak kafasını saçma sapan detaylara takmazsa bütün transferleri gölgede bırakır.

Maçın olayı

İlk yarıda 1 şut Ligin en golcü takımı Trabzonspor, Fener bahçe galibiyetinin moraliyle daha iyi oynar diye bekliyorduk. Yanıldık. Berbat bir şut dışında bir şey yok! Kabul edilemeyecek kadar kötü. Orta sahada yenilirseniz, kolay kolay kimseyi yenemezsiniz.!

Kısa mesaj

Göztepe taraftarlarına alkış: Maçın ilk yarısında Göztepe taraftarları çoğu büyük kulüp taraftarlarının yaratamadığı müthiş bir tribün baskısı oluşturdular. Hem de küfürsüz kafirsiz, marşlarla ıslıklarla. Öyle bir atmosferdi ki; Trabzonspor bu sezon adeta ilk kez deplasmanda oynadı. Tüm kulüp taraftarları örnek almalılar.

YORUM YAZ