MENÜ

Şampiyon Hatayspor

Abone Ol Google News

Geçen hafta Keçiörengücü’nü uzatmada Soner’in altın golüyle deviren Hatayspor, taraftarını bu hafta da bunalttı, yine de 89’da bulduğu golle bütün sezonun emeğini tartışmasız bir şampiyonlukla taçlandırdı. Adanaspor küme düşmüş olmasına rağmen savunmada dikkatli, hücumda Hatayspor’dan daha etkiliydi. Umut Sözen’in 54. dakikada acemice gördüğü kırmızı kart, “Hatay işi bitirdi” diye düşündürse de 59’da Roni’nin attığı güzel gol soğuk duş etkisi yarattı: 1-0 Ceza alanına kadar kolay gelen Hatay bir türlü pozisyon üretemedi.

Haberin Devamı

Hamza’nın ayağı kırıldı

Beraberlik golü, sahanın en iyisi Bagayoko’nun hatalı geri pasını yakalayan Barbosa’nın kaleci Karacic’i çok şık geçip boş kaleye yuvarladığı topla 78. dakikada geldi. 85’de Adanasporlu Eze gaddarca bir faulle Hamza’nın ayağını kırarken, takımını 9, rakibi 10 kişi bıraktı! 89’da Aabid’in sol kanattan yaptığı ortaya koşarak gelen Yusuf’un şahane kafa şutu Hatayspor’un şampiyonluğunu resmen ilan eden nitelikteydi: 1-2.

Tüm ekibe helal olsun

Önceki sezon Erzurumspor’u, geçen sezon Gazişehir’i Süper Lig’e taşıyan, bu sezon da geçen sezon 1. Lig’de bıraktığı Hatayspor’la aynı başarıyı yakalayan Mehmet Altıparmak’ı kutlamak gerek. Süper Lig kulüpleri Mehmet Altıparmak’ı transfer etmiyorlar, o da şampiyonluğa hasret kulüplerle birlikte kendini Süper Lig’e taşıyor. Emeği geçen tüm futbolcuları, Mehmet Altıparmak’ın yardımcıları Murat Özduran, Süleyman Varlık, Akın Murat Dağdelen, Mert Nobre başta olmak üzere kulüp çalışanlarını, eski teknik adamlar İlhan Palut ve Bayram Toysal’ı, başkan ve yöneticileri, idari menejer Murat Bereket’i ve Hatayspor’a gönül veren herkesi kutluyorum. Türk futbolu için hayırlı uğurlu olsun...

Haberin Devamı
YORUM YAZ