MENÜ

Şahane puan

Abone Ol Google News

Halil Dervişoğlu'nun enfes ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Kerem doğru bir vuruş yapabilse, takım harika savunma yaptığı ilk yarıyı galip bitirecek, golün Marsilya üzerindeki etkisi yıkıcı olacaktı. Galatasaray savunmaya Marcao ve Boey'in katılımıyla kaya gibi sağlam bir görüntü verdi. Marsilya ilk yarıdaki tek pozisyonunu Muslera'nın olağanüstü kurtardığı bir Cengiz Ünder şutuyla buldu. Marsilya başka pozisyon yakalayamazken, Sarı- Kırmızılılar ilk 20 dakikada 2 kez birbirlerinin toplarına girerek, bir de Halil'in pozisyonu iyi takip etmemesi yüzünden golle bitebilecek 3 pozisyonu harcadı.

Haberin Devamı

Yüksek atmosferde iyi savunma

Nelsson yine dengeli, Taylan ve Berkan yine çok çalışkan, savunmaya da yardım eden Morutan klas, Kerem ise maalesef çalışkan ama savruktu. İkinci devrede Halil’in veremediği bir pas dışında kaleciyi tedirgin dahi edemedik. Öndeki Morutan, Halil ve Karam her dakika biraz daha kayboldu. Yüksek atmosferde iyi savunma yaptık. Direkten dönen topta, boş kaleye atılamayan fırsatta şanslıydık. Ne olursa olsun, şahane puan...

Haberin Devamı

Kaçan yetenek büyük oldu

Enfes bir gollük şut atan ve bir de harika gollük pas veren Cengiz'e gelince! Düşündüm de; 2015/16 sezonunda Başakşehir, Cengiz Ünder'i 700 bin Euro'ya transfer ederken, Galatasaray Garry Rodrigues için 3.5, Tolga Ciğerci için 3, Eren Derdiyok için 4, Serdar Aziz için 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödüyordu. Kaçan yetenek çok büyük oldu!

YORUM YAZ