MENÜ

Şahane 3 puan

Abone Ol Google News

Şahane olan aslında sadece 3 puan. Trabzonspor şampiyonluk yarışında çok hayati bir üç puan aldı. Kötü oynarken kazanabilmek çok önemli ama belli bir oyun kalitesini 60 dakika falan görmek lazım.

Haberin Devamı

“Sosa’nın yokluğunda sorunu kim çözecek” diyordum. Hücumda Sturridge, savunmada kaleci Uğurcan çözdüler. Gerçek formundan çok uzakta olan Sturridge enfes bir pasla oyunu çözdü. Ligin en faydalı santrforlarından biri olan Sorloth da dengeyi bozdu.

Savunmada Hüseyin ve Campi iyi oynadılar. Ancak ön liberolar Obi Mikel ve Abdulkadir top tutamadığı, doğru pasla çıkamadığı için ikinci yarı Antalyaspor oyunun hakimi oldu.

Trabzonspor’un defanstaki kanat oyuncularının konsantrasyonu da sadece savunma olmaz! Antalya’dan kötü oynarken 3 puan çıktı, ancak bu maçtan çıkartılacak dersler 3 puandan önemli.

Unutmadan, üçüncü golde Kamil Ahmet’in pası da, Yusuf Sarı’nın şutu da mükemmeldi.

Gecenin sorusu

İdeal kadro nasıl olur? Sosa, Pereira ve Novak yokken ve kötü oynarken 3 gollü galibiyet alan Trabzonspor, ustalar takıma döner ve hep birlikte iyi oynarsa neler yapar kim bilir?

Haberin Devamı

Maçın starı

Uğurcan. Kimileri Sörloth diyebilir, saygı duyarım. Ben ise maçın oyuncusu olarak 4 önemli pozisyon kurtaran kaleci Uğurcan’ı seçiyorum. İnşallah havalanmayacak, çok çalışacak ve Yusuf’un getirdiğinden fazlasını getirecek.

Maçın olayı

Sturridge’in yürürken katkısı. İlk goldeki gol pası nefis, ikinci golde aşırtması şahane, üçüncü golde topu Kamil’e atışı mükemmel. Hepsi bu! Daha ne lazım diyebilirsiniz? Yürürken bunu yapan, koşarken ne yapmaz!

Kısa mesaj

Nwakaeme Trabzonspor’un en istikrarlı ve en faydalı oyuncularından biri. Ancak gözle görünür şekilde bedeninden yorgunluk akıyor. Çok yük bindi, dinlenmesi lazım.

YORUM YAZ