MENÜ

Sağolasın Lucescu!

Abone Ol Google News

Milli takımın başarılı olabilmesi için birçok futbol doğrusunu aynı anda yapabilmesi lazım. Mesela takım savunması! Yapmaya çalışıyoruz yapamıyoruz. Fizik kalitemizin, atletik becerilerimizin yüksek olması lazım. Gördük ki, Rusya da, İsveç de bizden daha iyiler. Güzel oynanan ilk yarının ardından, birazcık baskıyla darmadağın olduk. Kafası kesik tavuklar gibi koşuşturup durduk. 3 pas yapamadık. Orta sahada yönlendirici bir liderin yokluğunu yaşadık. Kenardan oyuna müdahale edecek bir teknik adamı da! O da 72. dakikaya kadar seyretti... Santrforumuz Cenk top tutmalı diyoruz ama onu yapayalnız bıraktık! Cengiz ve arkasındaki Zeki iyi ikili oldular. Zeki bu kadar az deneyimsizken, diğer kanattaki Hasan Ali’den daha etkiliydi. Güçlü, cesur ve en önemlisi oyun içinde devamlılığı var. Okay da başka bir banko artık. Üçlüye dönersek üçlünün merkezi, 4’lüye dönersek en güvenilir ön libero. Ancak penaltıyı yaptırıp notunu düşürdü. Çağlar bu sezon liginde 80 dakika forma giymiş olmasına rağmen fizik kalitesi çok iyi. Ama abartılı bir özgüveni var! Burası milli takım, defansta sıfır riskle oynamak lazım.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Oyunun lideri kim? Emre lazım değil mi? Oğuzhan bu işi yapamaz, Emre Akbaba da sakat. Kim ne derse desin Emre’nin lisansı olduğu müddetçe Emre’yi milli takıma alırım. Belözoğlu olanı!

Maçın starı

Cengiz özgüvenini yükseltmiş. Güçlü, sprintleri rakip için yıpratıcı ve çok iyi bir şutör. Maç boyunca adımıza gelişen tehlikeli atakların çoğunda imzası var. Gelecek onun. Yeter ki eski günlerindeki gibi çok çalışsın, ağabeyleri gibi şaşırmasın!

Maçın olayı

Küme düşmek. Böyle mi olacaktı Lucescu? Sevgili Lucescu bizi Dünya Kupası finallerine götürsün diye geldi. Başaramadı. Avrupa Uluslar Ligi’nde de B grubundan C grubuna düşürdü. Harika da oynamıyoruz. Niye onunla devam edelim ki... Ülkenin dövizine yazık...

KISA MESAJ

Züğürt tesellimiz. Avrupa Uluslar Ligi’nde biz bir alt gruba düştüğümüze göre, alt grupta birinci olarak katılamayacağımız bir turnuvaya bilet kapabiliriz! Değil mi sevgili hocam!

YORUM YAZ