MENÜ

Sağolasın Forlan!

Abone Ol Google News

Siz dersiniz ki maç 2-0’ken Belhanda atılınca bitti, ben derim ki 45’te Trabzonspor üçüncü golü bulunca. Değişmez, Trabzonspor geçen sezonun şampiyonu Galatasaray’ı ilk yarıda bitirdi! Aslan payı da futbolcuların değil Ünal Karaman’ın! Sosa’yı ön liberonun yanına çekmesi takımın tüm futbolcularını futbol oynar hale getirdi. Yenerler yenilirler ama iyi futbol oynarlar. Sosa’nın organizatörlüğü, Yusuf ile Rodallega’nın defans arkası koşuları ve erken gelen iki gol, kırmızı kartla da birleşince gerisi kolay oldu. 2 gol yapan Nwakaeme, kızarana kadar Belhanda’yı etkisiz hale getiren ve açılış golünü atan Onazi, Rodallega’ya al da at diye enfes iki orta yapan Pereira Trabzonspor’un en iyileriydi. Galatasaray’da ise Belhanda ve Maicon sahanın en kötülerindedi. Özellikle Maicon’un arkasına atılan her top pozisyon oluyor, bire birde kolay geçiliyor. Terim’in işi bu sene çok daha zor gözüküyor! Bu oyun ve bu defans kurada “D” çeken Forlan’a bir teşekkür daha ettiriyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Yok

Maçın starı

Haberin Devamı

Ünal Karaman: Takımın sistemine dair yaptığı dokunuşla çok oyuncuyu yukarı seviyeye çıkardı. Bu galibiyet, morali ve özgüveni de artıracaktır. İlk yarıdaki oyun maçların tamamına yayılırsa Trabzonspor çok iddialı olur. Sosa da büyük futbolcu.

Maçın olayı

Belhanda'nın kırmızısı: Takım kötü oynarken, skorda 2-0 gerideyken kendisini attırıp hocasını, takım arkadaşlarını yalnız bırakması affedilir gibi değil. Maçı bitirdi. Taraftarlar da onun 10 numara işler yapmasını bekliyor. Kepçeyle alıp, kaşıkla veriyor. Yazık...

Kısa mesaj

Ünal Karaman’ın merkezde takımın patronluğunu verdiği usta futbolcu, hücumları hep doğru yerden başlatıyor, basit ama bir o kadar kaliteli işler yapıyor. Eskiden farklı olarak çok da mücadele ediyor. Bu pozisyonda seyretmek daha keyifli.

YORUM YAZ