MENÜ

Oyun kötü ama çok hata ‘VAR'

Abone Ol Google News

Mesele hakemler! İki hafta evvel Konyaspor maçının son dakikasında ülkenin iki ve üç numaralı hakemleri, bir penaltı icat ettiler. Fenerbahçe maçının kızgınlığından kurtulamayan taraftarlar ve kulüp çılgına döndü. Rizespor’a karşı atılan ilk golden sonra hakem ve yardımcı doğru bir karar ile golü vermesine rağmen ekran başında maçı izleyen sözüm ona yardımcı hakemler ve Mustafa Öğretmenoğlu, Ali Palabıyık’ı çağırdılar. Gel bir bak dediler. Ali Palabıyık yine doğru bir karar ile golü verdi. Maçın son dakikası geldi. Rakibi Linnes’i, nizami olmayan bir şekilde indirdi. Ali Palabıyık ‘devam’ dedi. Nizami golü iptal etmek için Palabıyık’ı çağıranlar, bu kez çağırmadılar! Onlar bu tür pozisyonlarda yardım için varlar. Galatasaray, ikinci golü bulduktan sonra Rize koptu. Kötü oynayan Aslan, 3’e 2 pozisyonda Onyekuru’nun saçmalaması ile 3. golü yapamadı ve maç yine hakem kararlarının ön plana çıkmasıyla sonuçlandı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Jailson’un tokadından sonra kırmızı kart cezalısı durumuna düşen Donk ve Ndiaye ile hala gurur duyuyor musunuz? 10-15 dakikada top rakipteyken yok olan Feghouli, Mariano ve Selçuk’tu!

Haberin Devamı

Maçın starı

Ozan Kabak. Çuvalla para kazanan abileri vasatlığı aşamazken Ozan, Galatasaraylılar’ın yaşama sevinci olmayı sürdürüyor. Çevre kontrolü çok iyi, 1’e 1’de yenilmedi. Kötü Galatasaray’ın en iyisiydi.

Maçın olayı

VAR’a olan inancın bitmesi. Koray Gencerler. Sıcacık odada, iki tane kritik kararı var. Birisi nizami golü iptal ettirmeye çalışması, ikincisi net penaltıda orta hakeme yardımcı olmaması.

Kısa mesaj

VAR odasında faal hakemler bulunmasın. Kimseye göbekten bağı olmayan herkesin güvendiği insanlar otursun. Ayıp oluyor. Öyle büyük hatalar yapıyorlar ki futbol konuşturmuyorlar.

YORUM YAZ