MENÜ

‘Olmaz olmaz'

Abone Ol Google News

Maç başlarken Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimali bence yüzde 3’lerdeydi. Zira, üst sırada bulunan Beşiktaş ile Fenerbahçe evlerinde oynuyordu ve kazanma ihtimalleri yüksekti...

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılılar ‘uyurgezer’ gibi, kötü paslarla, temposuz; ideal 11’inden 6 oyuncusu eksik olan Denizlispor ise çok istekli başladı. Muslera, Hasan’ın yarattığı iki büyük tehlikeyi kurtararak arkadaşlarını uyandırdı. Önce kalecin büyük olacak...

Yine Babel atmalıydı

Galatasaray 2-0’ı yakalamış ve ikinci penaltıyı atacakken; Beşiktaş’ın geri düştüğü haberi geldi. Ancak bu kez topun başına; harika oynayan ve bir gol atan Babel değil, Emre Akbaba geldi! Takımların 1., 2., 3. penaltıcıları belli olur ve o kullanır! Falcao ve Mohamed yokken, Babel kullandıysa; Babel devam etmeliydi. Zira, Beşiktaş kaybederse atılacak her gol, averajı düzeltmek için hayati önemdeydi. Atamadı Galatasaray, üstüne üstlük bir de Recep’ten yedi!

İşte Arda’nın golü!

Fatih hocanın oyuna aldığı 5 oyuncu da katkı verdi. Mohammed’in attığı iki gol, Galatasaray’ın şampiyonluk şansını yüzde 50’ye getirdi... Biraz daha tempolu ve konsantrasyonları yüksek olsaydı, önümüzdeki hafta kulakları Beşiktaş maçında olmayabilirdi! Bu arada geçen hafta Arda’nın Beşiktaş’a attığı 3. golün, ‘ikili averaj’ açısından değeri bir kez daha ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin aynı anda yenileceklerini, ‘fanatik Galatasaraylılar’ dışında kimse tahmin edemezdi. Temennileri gerçek oldu.

YORUM YAZ