MENÜ

Mancini'nin alternatifleri

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fizik kalitesi yüksek, tekniği vasat gözüktü. Savunmaya ne denli katkı yapacağı sert ve çabuk rakipler karşısında belli olacaktır. Veysel ise rahattı. Kendini arkaya attı, risk almadan, genelde yan paslarla oyunu başlattı. Sağ kanada geçtikten sonra daha etkili oldu golünü de yaptı. Burada Salih’e bir parantez açmak gerek. Kötü oynadı. Sorumluluk almaktan kaçmadı ancak kontrolsüzlüğü başına ciddi sorunlar çıkartabilir. Devre sonunda orta sahada yaptığı faule sarı, ceza alanı içinde yaptığı harekete de penaltı ve bir başka sarı verilmemesi Özgüç Türkalp’in güç dengesi orantısız olan maça hazırlık müsabakası muamelesi yapmasındandı.

Sol kanatta oynayan ve takımda oynayacağı kesin olan Telles de vasatı aşamadı. Savunmada çok kırılgan gözüktü ancak yine söylemeliyiz ki; asıl ölçü resmi maçlar olacak.
Uyum sorununu hiç yaşamayacağına artık emin olduğum Hajroviç ise en hazır olanıydı. Çok temiz ve sonuç odaklı oynuyor. İlk lyarıda Umut’a güzel bir gollük pas vermesinin dışında, güzel bir gol atan, Veysel’e de golü attıran Hajroviç 6 yabancı kontenjanını çok zorlayacak.

Genç Ontiverio ilk 30 dakikada yaptığı işlerle çok olumlu etkiler bıraktı. Çabuk düşündü, çabuk oynadı, topla adam eksiltti, bir gol pası verdi, şahane bir şutunda da golü verilmedi. Ancak sonrasında dağınık bir görüntü çizdi. Genç oyuncular oynayarak gelişir, sıkıntı yaşayacak.

Türkiye’nin en kaliteli, karakterli, Selçuk ve Melo’ya aynı takımda olduğundan bir o kadar da şanssız oyuncularından biri olan Yekta’nın attığı gol görülmeye değerdi. Yönetimin en doğru işlerinden biri onu takımda tutmak oldu.

Berk İsmail ise bir başka cevher. Forma bulduğu her maçta Galatasaray’a yakışacağını gösterecektir.

YORUM YAZ