MENÜ

Lig bitti, transfer başlamalı

Abone Ol Google News

Berbat bir sezon yaşayıpyaşatacaklarını hesaplanmamış olan Fenerbahçeli futbolcular son haftalardaki hem iyi skor, hem de öncesine göre iyi futbolun verdiği rahatlıkla ilk yarıda iyi oyun oynadı. Soldado’nun takipçiliği ve Dirar’ın becerisiyle 2 dakikada 2 gol buldular. Fenerbahçe iyi oynar gibi gözüküyorken, aklımda hep aynı soru vardı, kim kalacak, kim gelecek? Yenilen golde hatayı yapan Skrtel’in yerine bile oyuncu lazım. Harun’un yerine de lazım. İyi bir sol bek alternatifi ve birinci sınıf bir santrafor da... Valbuena daha düşük maaşı kabul ederse kadroda olmalı. Visca gibi devamlılığı olan bir de kanat oyuncusu muhakkak lazım. Fenerbahçe’nin Eljif dışında anlamlı bir para kazandıracak oyuncusu yok. Transferlerin hem bonservissiz, hem de banko oynayacak kalitede olması, hiç değilse bu sene kampa yetişmesi lazım.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Kim kalacak. Sözleşmesi bitecek 14 oyuncu inanılmaz bir sayı. Bir de sözleşmesi süren ama hiç kullanılmayan ve güven tüketenler var. İşin içinden çıkmak zor, bakalım bu büyük sorun nasıl aşılacak?

Haberin Devamı

Maçın starı

Elbette en göz kamaştıran ince işleri Valbuena yaptı ama, müthiş fizik kalitesi, görev bilinci, bitmeyen enerjisi ile maça sağ kanatta başlayıp merkezde bitiren Dirar sahanın en iyisiydi.

Maçın olayı

Serdar Aziz hızlı gelişen Akhisar atağında topu son bir hamleyle Bokila’dan önce engellemese maç Fenerbahçe için çok sevimsiz gelişebilirdi.

Kısa mesaj

Fenerbahçe’nin ön bölgede kalitesi artmazsa, hangi transferi yaparsa yapsın sıkıntı bitmez. Zirvedekiler kökü oynadıkları çok maçı öndeki kaliteli oyuncularıyla çözdüler.

YORUM YAZ