MENÜ

Kurtarıcı

Abone Ol Google News

Maça Başakşehir daha ilk dakika dolmadan gollük iki şutla harika başladı. Kaleci Beto, ceza alanı dışından önce Gökhan İnler, sonra İrfan Can tarafından atılan iki güzel şutu harika kurtardı. Tempoyu yüksek tutan ev sahibi 11. dakikada Epureanu’nun enfes ara pasında Guldbrandsen’in bacak arasına vurarak attığı golle skorda üstünlüğü yakaladı: 1-0. Başakşehir 19’da İrfan Can’ın ortasında gole çok yaklaştı. Skrtel’in şık kafa şutu direkten döndü, dönen topu Gulbrandsen şutladı, top auta çıktı.

Haberin Devamı

İkinci yarıda değişti

Sonra iki takımın rolleri değişti. Göztepe’de, Serdar Gürler ve Berkan Başakşehir’in sağ kanadığını harika kullandılar. Poko ile orta sahada dönen topları topladılar. Soner ve Mossoro ile de iyi organize oldular ancak yakaladıkları fırsatları golle sonuçlandıramadılar. 45’te Mahmut’un ters kafa şutunu kaleci Mert harika kurtardı... 45+1’de uygun pozisyonda Soner’in şanssızlığı topun sağ ayağına gelmesi oldu. Ancak, Soner 64. dakikada orta sahada kaptığı topu bu kez sol ayağıyla 25 metreden Mert’in soluna yolladı: 1-1.

Haberin Devamı

Visca mumla aranıyor

“Visca’nın etkisizliği, isteksizliği Başakşehir’i ne kadar olumsuz etkiliyor” diye düşünürken, 90+2’de gol geldi. Yan topta Epureanu’nun 2, Crivelli’nin 1 kez kafayla dokunduğu top, sonunda Skrtel’in önünde kaldı, Slovak futbolcu maçı bitiren golü attı: 2-1.

■ Golün VAR kontrolü 3 dakika 10 saniye sürdü, insaf!

■ Başakşehir’in her şeyi var, ancak Fatih Terim Stadı’na gelen az sayıdaki Göztepe taraftarı kadar bile etkili olacak taraftarı yok. Transfer edilecek olsa ederlerdi ama bunun imkanı yok! Hangi ligde, hangi sırada olursan ol, taraftarın kadar büyüyorsun.

■ Göztepe gelişiyor, Başakşehir çok daha kaliteli kadrosuyla idare ediyor. Mert, Epureanu, Mahmut fark yaratıyor, Visca ise eski günlerini mumla aratıyor.

YORUM YAZ