MENÜ

Kupası var golü yok!

Abone Ol Google News

Formundan son derece uzak bir takım olarak Şampiyonlar Ligi’nde cehennem gibi bir gruba düşen Başakşehir, Göztepe maçını yeni bir başlangıç görüyordu. Baskılı başladılar, ceza alanına çok sayıda orta yaptılar ancak Göztepe defansının hatasız oyunuyla ilk yarıda sadece iki pozisyon buldular. O da Alexic’in kullandığı kornerde Ponck’un son derece müsait durumda vurduğu kafa şutunun auta gidişiyle harcandı.

Haberin Devamı

Atamayacakları belli

Genç ve yetenekli Mete Kaan’ın Soner’e çarpıp kaleye gitmekte olan topunu Atınç çizgiden çıkardı. 65’ten itibaren fiziksel olarak düşmeye başladılar, oyun disiplininden koptular, uzun topa döndüler, gol atmayı beceremediler. Aslında oyun öyle ilerledi ki, Başakşehirli futbolcular gol atamayacaklarını, Göztepeli oyuncular da yemeyeceklerini biliyorlardı.

Hücumu da yaparsa

Göztepe takım savunmasını yaparken disiplininden kopmayan bir takım haline geldi, mesele topu kazandıktan sonra yapılacak hücum aksiyonlarında... Dün Soner, Mossoro ve Yalçın kötü oynayınca kaleci Mert sezonun en rahat maçını çıkardı. Koca maçta rakip kaleye atılan şut sayısı yalnızca bir! Atınç mükemmel oynadı, özellikle yan toplarda harikaydı. Alpaslan da hatasızdı. Kaleci İrfan Can belki kurtarış yapmadı ama çok güvenliydi ve oynarken çok eğleniyor. Göztepe savunmayla ayakta duruyor, iyi hücum etmeye başladığında parlayacak. 58. dakikada Tripic’in Mete Kaan’ın ayaklarına takılıp penaltı almaya çalışmasını Özgür Yankaya yutmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ