MENÜ

Kayseri'nin dirilişi

Abone Ol Google News

Kayserispor’daki toparlanma belirgindi. Ligde kalma umutlarını canlı tutmak için kazanmak zorundaydılar ve kazandılar. Maça Denizlispor iyi başladı. Sacko ve Rodallega’nın kullanamadığı fırsatlardan sonra oyunun kontrolü yavaş yavaş Kayserispor’a geçti. Sol kanatta Emre Taşdemir, ortada Mensah ve Djedje’nin performansları görülmeye değerdi. 28’de Lopes’in ceza alanı dışından attığı şutta top dirikten döndü. 33’te Mensah, Özgür, Mbamba ve Yumlu’yu enfes çalımlarla geçip şutladı, kaleci Stachowiak başarılıydı.

Haberin Devamı

Son ana kadar...

İkinci devreye Kayserispor iyi başladı, 60’tan itibaren sazı Denizlispor eline aldı. Kayserispor savunma güvenliğini elden bırakmaya başladı. Denizlispor adına golle bitebilecek 3 atak heba olduktan sonra, 69’da Mensah’ın ortasında Sapunaru, Denizlispor savunmasının yerleşim hatasındanefis bir kafa şutuyla Stachowiak’ı avladı: 0-1. Taraftarlarının protestoları altında oynayan Denizlispor 90+1’de gole çok yaklaştı. Mustafa Yumlu’nun kafa şutunu Lung kurtardı. Bir sonraki kornerde kaleci Stachowiak da Kayseri ceza alanındaydı. Uzaklaştırılan topu kapan Mensah golü yapamadı yine de Kayserispor maçı 3 puanla tamamladı.

Haberin Devamı

Taraftar sıkıntısı!

Hafta içi Denizlispor’un coşkulu, tempolu, sert antrenmanını seyretmiştim. Dün antrenmandaki ekipten ve duygudan eser yoktu. Bunda taraftarların da etkisi olduğunu düşünüyorum. Maç içinde rakibi alkışlamak çok değerli... Ancak tribünlerin yarısı boş, hocayı, Olcay’ı protesto edip, neredeyse sıfır tezahürat yapıp, iyi futbol beklemek de gerçekçi değil.

YORUM YAZ