MENÜ

Kayseri lige tutundu

Abone Ol Google News

Lige kalma umudunu Göztepe’yi yenerek yükseltmek isteyen Kayserisporlu futbolcular hızlı hücumlara, defans arkasına adam koşturarak gol yakalamaya çalıştı. 5’e 4, 4’e 4 hücumlarda son pasları berbat kullandı ve hücumda etkinlik bu yüzden çok zayıftı. 45’te Emre’nin ayağından gelen ik nefis pasa Mesanovic kötü vurmasa belki ev sahibi devreyi önde kapatacaktı. İlk 45’te Göztepeli oyuncular her sert darbede yerde kaldı. Alpaslan’ın arka adalesi attı ve çıktı. Titi, Berkan, Napoleoni ve Halil sakatlık geçirirken, oyunun uzun süreler durması tempoyu da yavaşlattı. Göztepe’nin etkisiz sebebi Soner ve Napoleoni’nin iyi günlerinde olmayışından kaynaklandı. Halil ve Serdar doğru koşularında pas alamayınca Kayseri kalecisi Lung en rahat maçlarından birini oynadı.

Haberin Devamı

Lung’u rahatsız eden ilk şut da 63. dakikada Soner’in ayağından geldi. 55’ten sonra oyun üstünlüğünü Göztepe aldı. Ancak golü Kayserispor buldu. 70’te Emre Taşdemir soldan kaçıp nefis kesti, Kravets’in şutunu Beto çeldi, topu iyi takip eden Mesanovic meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 1-0 Emre 84’te enfes bir pasla Mensah’ı Beto ile karşı karşıya bıraktı, Mensah topu kontrol edemedi. Emre’nin tekniği harika, savunmayı da iyi yaparsa A Milli forma onu bekliyor. Kayserispor’da Mensah çok kaliteli bir futbolcu ama önce kendine ve kahraman olmaya oynuyor! Oysa takımın ona ihtiyacı var...

Haberin Devamı

Daha iyi, daha coşkulu...

Kayserispor hayati 3 puan sonrası Kasımpaşa ve Yeni Malatya finallerini de galibiyetle geçerse kümede kalabilir. Göztepe’nin de daha önde ve çabuk oynamaya ihtiyacı var. İlk Süper Lig deneyimine başarıyla devam eden İlhan Palut, küme düşme endişesi de yokken, daha iyi, daha coşkulu bir takım yapabilir. Mossoro hücum kalitesini çok yukarılara çekebilir.

YORUM YAZ