MENÜ

Karamoh attı Karagümrük güldü

Abone Ol Google News

Maç bittiği zaman röportaja gelen Jimmy Durmaz, “Rahatlıkla söyleyebilirim ki bu haftaya kadar oynadığımız en güçlü rakipti” dedi. Haklıydı... Mustafa Denizli’nin takımı sadece futbol oynamayı, goller atmayı, kaybettiği topları çabuk kazanmayı isteyen, her futbol severin keyif aldığı birtakım... Altay’ın 17 şutuna karşı Karagümrük’ün 4 şutu vardı. Altay’ın 17 şutundan 2’si, Karagümrük’ün 3 şutu çerçeveyi buldu. 23 yaşındaki Karamoh rakipler için tam bir dert kaynağı... Beşiktaş maçında Rıdvan rakibiyle girdiği omuz omuza mücadelede dağılmıştı ve Beşiktaş mağlup duruma düşmüştü. Bu kez Altay’ın en çok koşan, en faydalı olan oyuncusu Cebrail 15.dakikada Karamoh ile girdiği ikili mücadelede dağıldı. Fransız oyuncu kaleci Lis’i ve Murat’ı geçip topu kolayca ağlara bıraktı.

Haberin Devamı

Mustafa Denizli sakatlanan Murat dışında tüm değişiklilerini kazanmak için yaptı. Acele oynamaları, son pas ya da son vuruşta hata yapmaları yüzünden kazanabilecekleri bir maçtan puansız ayrılmalarına neden oldu.

Süleyman Hurma farkı

Haberin Devamı

Cebrail yenilen goldeki pozisyonun rövanşını Karamoh’tan aldı, hakem penaltıyı çaldı. Bu arada Karagümrüklüler 8-10 pas öncesi için faul itirazlarına başladı. 4 dakika sonra faul değil ofsayttan penaltı iptal edildi. Misafir takım usta kaptan Biglia’nın yönetiminde İzmir’den 3 puanla ayrıldı. Süleyman Hurma hoca seçimleriyle, transferleriyle ders veriyor. Keşke diğer başkanlar da futbolu Hurma’nın yarısı kadar bilselerdi.

YORUM YAZ