MENÜ

İzmir'de Rus ruleti

Abone Ol Google News

11’de Ndiaye ile öne geçip, 76’ya kadar çok sayıda net pozisyonları kullanamayan Göztepe 77’de Biglia’nın nefis frikiği ile yakalandı. Uzatmada Ndao 3, Göztepe’de Ndiaye bir net pozisyonu harcadı, taraflar puanları paylaşmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

11’de Murat’ın ortasında Balkovec hayati bir ıska yaptı, altı pasta bomboş topu kontrol eden Ndiaye takımını öne taşıdı: 1-0. Bu pozisyonda kaleci Viviano’nun diz kapaklarına gelen tabanı onu sakatlayabilirdi. Kaleci Viviano kart görmediği, Ndiaye ağır bir sakatlık geçirmediği için şanslıydı. 14’te Karagümrüklü Ndiaye’nin attığı gol ilk pasta Fatih ofsaytta olduğu gerekçesiyle iptal edildi. Teknik ayaklarıya Karagümrük topa sahipti ama pozisyonları Göztepe yakaladı. 22’de Berkan’ın kornerinde Atınç, 43’te Napoleoni’nin başladığı atakta Halil’in pasında Napoleoni maçı koparacak vuruşu yapamadı.

Atamayana attılar

Geçiş oyununu en iyi oynayan takımlardan biri olan Göztepe nefis kontrataklar yaptı. 54’te Halil’in pasına, Ndiaye vurdu stoper Fatih harika kurtardı. 55’te hakemler bence Berkan’a yapılan penaltıyı atladı. 67’de Halil, 69’da Berkan’ın “al da at” pasında Ndiaye mutlak pozisyonları harcadı. Ve 77’de futbolun altın kuralı işledi. “Atamayana attılar!”

Haberin Devamı

Bu kadar da kaçmaz!

İş bilenin kılıç kuşananın... Süleyman Hurma şahane bir takım kurdu. Oyuncuların hepsi değerli, ancak Biglia en özeli... Ligimizin en kaliteli orta saha oyuncusu. Top rakipteyken de var, takımındayken de... 77’de ceza alanı önünde kazanılan frikikte topu çatala gönderdi: 1-1. Uzatma dakikaları Rus ruletine döndü, Megyeri 2 pozisyon kurtararak puanın altına imzasını koydu. Bu maç için, “Biz galibiyeti kaçırdık” diyen herkes haklıdır. Göztepe’nin santrforu Ndiaye ve Karagümrük’ten Mevlüt ya forma girmeli ya da yönetenler yerlerine iyi birer isim getirmeli. Bu kadar çok pozisyon harcamak kötü.

YORUM YAZ