MENÜ

İzmir'de Göztepe şov

Abone Ol Google News

Aşağı yukarı geçen seneki kadrolarını koruyarak başlayan iki takım oynadığı maçta Göztepe sonuca kolay gitti. 9. dakikada Berkan'ın kullandığı korner atışında ceza alanı içinde Alpaslan'ı ittirilmesine hakem Tugay Kaan Numanoğlu penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Alpaslan kaleci Cenk ve topu ayrı köşelere gönderdi: 1-0. Göztepe 26’da farkı ikiye çıkardı. Yine Berkan'ın 26. dakikada kullandığı kornerde, alan ve adam paylaşmayı beceremeyen Denizlispor savunmasını affetmeyen Atınç kendisi açısından çok kolay bir gole imza attı: 2-0.

Haberin Devamı

Tripic'ten müthiş füze

Mustafa’nın çıkarken attığı kötü pası kapan Mossoro’dan Soner’e gelen top, becerili orta saha oyuncusundan ceza sahasının sağındaki Halil’e geldiğinde gol olacağı adeta belliydi ve Halil güzel pasın hakkını şık bir vuruşla verdi: 3-0. 50. dakikada ceza aylanı içerisinde pozisyonu iyi takip eden Mossoro farkı dörde çıkarmayı başardı: 4-0. İlk 60 dakikada neredeyse Göztepe ceza sahasına hiç giremeyen Denizlispor Sagal’ın oyuna girmesiyle biraz kıpırdadı. Lopes’in sağdan yaptığı ortada Oğuz harika bir kafa şutuyla takımının golüne imza attı. 4-1 71’de ise şahane bir gol izledik. Tripic 30 metreden Cenk’in korumaya çalıştığı kalenin sol üst köşesine adeta bir füze gönderdi: 5-1.

Haberin Devamı

Denizli'de sıkıntılar sürüyor

Göztepe’de Berkan, Alpaslan, Soner, Tripic ve Halil çok iyi oynadılar. Atınç istirarlı olabilirse stoper bolluğuna rağmen milli takıma aday olur. Genç kaleci İrfan Can’ın da doğru bir tercih olduğunu düşünüyorum. Denizlispor’un geçen seneki sıkıntıları sürüyor. Takım boyu çok uzun, üstelik duran top savunması da dün akşam sıfırdı! Sezonun daha başı ama gelecek için işaretler çok kötü...

YORUM YAZ