MENÜ

İşte Göztepe'nin gücü

Abone Ol Google News

Ankaragücü başkanı Mehmet Yiğiner'in İsmail Kartal'ı itibarsızlaştırmaya ayırdığı haftada ciddi anlamda bir konsantrasyon kaybı da yaşamış gibiydi. Takımın başına getirilen eski Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş maç önü ne kadar ümitli olsa da, Kemal Özdeş’in yönettiği Göztepe çok haklı bir 3 puan kazandı. Kemal Özdeş, rakibin direncini orta sahada kırdı. Orta sahadaki beşli mükemmel oynayınca Sarı-Kırmızılı takımın 4’lü savunması hata yapmadı, Beto 3-0’a kadar yere yatmadı!

Haberin Devamı

Castro farkı

Borges sağda iyi, Halil solda mükemmel oynadı. Poko ilk yarıda topu kötü kullansa da top rakipteyken harikaydı. Borges oyunun iki yönünde de etkili, Castro, Halil ile birlikte en verimli isimlerden biriydi. 3 gol de hazırlanış açısından mükemmel, Jerome’nin attığı ilk gol bitiriliş açısından muhteşemdi. Castro, El Kabir’den kaptığı topu sürüp, Halil’in koşu yoluna harika bıraktı. Jerome, Halil’in pasında ön direkte buluştuğu topu tekte Ankaragücü kalesinin tavanına yolladı. İkinci gol bir başka güzel kontratak, üçüncü gol Castro’nun 10 numaraların atacağı güzellikte pasıyla geldi.

Haberin Devamı

Altyapılara ders!

3 golü de altyapılarda ders diye gösterseler çocuklara katkı sağlar. 1 gol atıp attıran Halil ve 1 asist yapıp, diğer 2 golde de katkısı olan Castro yıldızlaştılar. Kemal Özdeş’in en büyük handikabı Diagne gibi bir golcüden Sonra jerome ile çalışmak olsa gerek. 1. sınıf bir santrfor transferi Göztepe’yi Avrupa kupalarına taşıyabilir. Bayram Bektaş zor bir kulüpte, maçlar Ankara’da oynanmaz, futbolcular paralarını almazsa mevcut puan yetmez!

YORUM YAZ