MENÜ

İşte 2019'un lideri

Abone Ol Google News

Ligin haklı ve tartışmasız lideri Sivasspor, Göztepe’nin sakat ve cezalı oyuncularının çokluğundan etkilenmiş olsa gerek, berbat bir konsantrasyon ve oyun ile 45 dakika kaybetti. İlhan Palut’un öğrencileri Sivas’ın oyun kurmasına, Beto’nun kalesinde tehlikeler yaşanmasına bu sürede neredeyse hiç izin vermedi. Hatta Berkan’ın 47’de çaprazdan yaptığı vuruşta top direkten dönmese öne de geçecekti. İlk yarıda oyun açısından çok kötü gözüken Sivasspor soyunma odasından lider gibi döndü. Önde pas yapan, çabuk oynayan, dönen topları alan Sivasspor’un golü bulacağı belliydi. 58’de Emre’nin ortasına Mert Hakan’ın vuruşunu Beto kurtardı. 63. dakikada Emre’nin topu merkezden getirdiği ve Mert Hakan’a yaptığı ara pasını transferin gözdesi düzgün kontrol edemeyerek pozisyonu hiç etti.

Haberin Devamı

Çalımbay hamlesi

Rıza Çalımbay 65’te Fernando’yu çıkarıp Kone’yi oyuna sürerken, ödülünü de dakikasında aldı. Mert Hakan’la tehlikeli gelişen Sivas atağını tam “Castro kesti” diye düşündük, oyunu iyi takip eden Fatih topu Kone’ye, Kone de bomboş pozisyondaki Yatabare’ye uzattı. Yatabare topu boş kaleye yuvarladı: 1-0. 83’te Emre’nin ceza alanı dışından vuruşunda Beto topu kornere tokatlayınca skor 1-0’da kaldı ama Sivaspor istediğini aldı.

Haberin Devamı

Gururla destekleyin

Bir söz de Sivasspor taraftarına gelsin. Sizin kulübün 5 katı para harcayanlar suçlu ararken, konsantrasyonu sadece oyunda olan takımınız zirvede. En çok kazanan, en az yenilen, en çok gol atan, az gol yiyen, hepsinde zirvede. Daha ne istiyorsunuz? Bütün Türkiye Sivasspor’un maçını seyrediyor, tribünde 12 bin kişi var! Sonuç ne olursa olsun, gidin gururla destekleyin. Yönetimi de, hocası da, oyuncusu da alkışı hak ediyor...

YORUM YAZ