MENÜ

İlk yarının en değerli 3 puanı

Abone Ol Google News

Başakşehir’in puan kaybı, cezalıların dönüşü, transfer sezonunun açılışı, Sivasspor maçını ilk yarının en önemli maçı haline getirmişti. Ve maç Galatasaray açısından en kötü senaryo ile başladı. Douglas, Robinho iş birliği Ali Sami Yen’i iyice gergin bir atmosfere büründürdü. Sonrasında ‘VAR’la gelen penaltı, takımı da taraftarı da hayata döndürdü. Taraftar tarafından en çok protesto edilen Eren’in, penaltıda büyük bir soğukkanlılık ile topun başına gelişi alkışa değerdi. Ndiaye, bu kez 2 harika çalım ve şahane bir pas attı. Feghouli için golü yapmak zor olmadı. Robinho’nun muhteşem bir diğer golüne Galatasaray, Fernando’nun harika pasında ve Eren’in ıskasında Onyekuru’nun ayağından çıkan 2 gol ile yanıt verdi ve yönetimin artık masal anlatmaktan başka işler yapması gerek. Bu takım ve Terim, kaliteli banko oyunculara ihtiyaç duyuyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Ya Onyekuru çıksaydı? Ben olsam ilk 20 dakikada aldığı 7 topun 6’sını kaybeden, takımına bir gol yediren Onyekuru’yu, hemen alır Rodrigues’i sokardım. Teknik heyet sabretti o da ikinci 45’te zaferi getirdi.

Haberin Devamı

Maçın starı

Feghouli. Son maçların gözde oyuncusu, dün de sahanın en iyilerden biriydi. Çevresindeki kaliteli oyuncu sayısı arttıkça verimi de yükseliyor ve taraftar artık onu seviyor.

Maçın olayı

Mustafa Kapı’nın oyuna girişi. Karşılaşmanın uzatma anında genç yıldız adayı, oyuna girerken stadyum sevinçten, tezahürattan yıkılıyor gibiydi. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Yolu açık olsun. Sevgi ve para onu hiç şaşırtmasın.

Kısa mesaj

Ozan Kabak, ilk maçını oynadığında bana yetersiz gelmişti. Aradan 3 ay geçti. Ozan’sız Galatasaray defansını düşünemiyorum. Teknik direktörlerden rica ediyorum, genç oyunculara güvenin.

YORUM YAZ