MENÜ

Hezimetin mazereti yok!

Abone Ol Google News

Şampiyon takım elbette maç kaybedecek, ancak böyle değil! Rakip perşembe oynadı! Sinan 60 dakika dolaştı durdu. Bitmez kredisi var! Onyekuru çok süratli ama top tekniği ciddi bir soru işareti. İkinci devre çizgiye inip yaptığı bir orta var ki Eren’e değil, dağlara taşlara! Merkezden gelip araya bırakmaya çalıştı, şuttan biraz daha yavaştı! Onlardan biraz iyisi Rodrigues’ti. O da penaltı kadar kolay bir pozisyonda, Nagatomo’nun ortasında kötü vurup maçın kader adamı oluverdi. Emre aradı, denedi, Ndiaye sarı kartı erken görüp ikinci yarıda rakip hücumlarda seyirci rolüne büründü. Mariano dahi vasattı. Muslera da hatalar hapınca fark kaçınılmazdı. İlk sınavına Krasnodar karşısında çıkan Cem Kavçak için, o maçta, oyuna yaptığı müdahaleler birinci sınıftı demiştim. Alkışlar önce planı tıkır tıkır işleyen Cem Kavçak, sonra sporcularına... İlk golde Regattin’in gol pası ise enfesti!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Penaltıcı kim? Maçın kırılma anı sayılabilir. Penaltıyı Rodrigues kullandı. Aslında kullanamadı. Fatih kurtardı. Selçuk yoksa Emre, Fernando atmalı, kimse kenara bakmamalı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Fatih Öztürk... Geçen ay milli takıma çağrılmadı için farklı bir sitemde bulunan Fatih penaltı ve Serdar Aziz’in şutunda kalesinde devleşti.

Maçın olayı

Akhisar’ın golü 2 dakika sonra iptal edildi. İlk pasta ofsayt var mıydı hala bilemedim. Görüntülerin ve grafiklerin geç gelmesi hatta gelmemesi çok zararlı. Bence iki penaltı da doğru karardı.

Kısa mesaj

Yayıncı kuruluş hakem kararını belirleyen video görüntülerini pozisyondan hemen sonra vermeli, taraftarın kafasında şüpheye yer bırakmamalı. Böylelikle yayıncı kuruluş yargılanmaz hakem kararı tartışılır!

YORUM YAZ