Arama

Popüler aramalar

Haklı galibiyet

Haberin Devamı

Savunma denilen eylem önde başlamaz, stoperler yayın üzerine yerleşmiş, ön liberolar stoperlere yanaşmış şekilde bekler, kazanılan toplarda bu ismi geçenler bir hücum aksiyonu için harekete geçmezse, Fenerbahçe maçın başlarında attığı golün üzerine yatıp, 90 dakikayı bu savunma anlayışıyla tamamlamaya çalışırsa, nitelikli çok sayıda futbolcuya sahip Gaziantepspor gibi takımlar cezayı keser.
Alex, Semih ve Stoch üçlüsünün güzel başlayıp, Stoch’un pasında Alex’in vuruşuyla öne geçmesini sağlayan gol, skor üstünlüğünü sağlasa da oyun üstünlüğünü getirmeye yetmedi. Oyunun iki yönünü de arkadaşlarından daha iyi oynayan Emre’sizlik takımı çok etkiledi. Baroni ve Mehmet Topuz hiçbir ekstra iş üretmeyip hücuma da gitmeyince, topa sahip olan da, pozisyonları zorlayan da ev sahibi Gaziantepspor oldu. Sarı-Lacivertliler açısından maçın kader anı 57’nci dakikada Alex’in geliştirdiği atakta defansa çarpıp Semih’in önünde kalan ve golcü futbolcunun auta attığı top oldu.
Gaziantepspor topa sahip olan, pas yapan bir takım olarak pozisyon bulmaya aday taraftı. Beraberliği de Serdar Kurtuluş’un Fenerbahçe’nin en başarılı futbolcusu olan Volkan’ı mağlup eden mükemmel bir sol ayak plasesiyle yakaladılar. Ardından Olcan’ın attığı çok güzel gol Sarı-Lacivertliler’i mağlup ederken, kaleci Karcemarskars 2 önemli kurtarışıyla takımının 2 puan yitirmesini önleyen adamdı. Dany’yi unutmak da haksızlık olur. Stoch gibi önemli bir kontratak silahının yanına Dia girse de, Dany çabukluğuyla bir çok atağı, top kalelerini tehdit etmeden bitirmeyi başardı.
Fenerbahçe’nin yapmak istediğini, Fenerbahçe’den daha iyi yapan Gaziantepspor, haklı bir galibiyet kazandı.

Yazarın Diğer Yazıları
Tümü