MENÜ

Göztepe'ye yazık oldu

Abone Ol Google News

Ne Avrupa Kupası imiş arkadaş... Fenerbahçe grup aşamasında oynadığı 5 müsabakadan sonra ligde çıktığı 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de mağlubiyetle 10 puan kaybetti! 'Ali Koç risk almadı, kumar oynuyor' demiştik, Fenerbahçe bu seneyi de kaybediyor. Suçluyu dışarıda aramaya gerek yok... Kadronun en kaliteli ve değerli stoperi Szalai, stoperin 4. alternatif ismi durumuna düştü. Takımın en usta oyuncusu Sosa yine kulübede!

Haberin Devamı

İlk devre oyun üstünlüğü de pozisyon üstünlüğü de Göztepe'de. Halil formunu yakalamış, Jahovic aç, Soner usta, takım savunması Atakan’la üst düzey. Berke, Jahovic'in gollük bir şutunu iyi kurtardı, Halil'in bir şutu direğin hemen yanından autu boyladı, sonunda Mesut'un zayıf pasını kapan Jahovic, faul yapmamak isteyen Kim'i kolay geçip takımını öne taşıdı. İnatçı Pereira, takımın berbat oyununa rağmen tek oyuncu bile değiştirmeden başladı! Halil'in vuruşu direkte patladı.

Dönen topta İrfanCan, nefis bir pasla Serdar Dursun'a golü attırdı. Hepsi o, sonra yine Göztepe kaçırdı, yine Kim iyi kademe yaptı da Fenerbahçe 1 puanı aldı. Bu arada Vitor takımın en yaratıcı ve moralli oyuncusu İrfanCan’ı çıkardı! İrfan, Mesut’a, “Ben böyle bir şey görmedim” diyordu. Adam oyuncularını bile şaşırtıyor, Fenerbahçeliler de her maç bir ümit ekran başına geçiyor. Yazık...

Haberin Devamı
YORUM YAZ