MENÜ

Göztepe'ye Gaziantep freni

Abone Ol Google News

Pozisyonlarla dolu bir ilk yarı izledik. İki takım da kazandığı toplarla bir an önce rakip kaleye inmeye çalıştı. 15’te Morais’in kullandığı kornerde, net pozisyonda Dijilobodji topu auta vurdu. 16’da Serdar-Günay düellosu başladı. Alpaslan 40 metrelik enfes bir pas attı, Serdar karşı karşıya pozisyonda golü atamadı. Günay’dan seken topu takip eden Serdar’ın ikinci vuruşunda top direkten auta gitti. Wilczek’in pasını Halil iyi kontrol edemedi, 20’de Soner’in yayın gerisinden yaptığı vuruşta top direği yalayarak auta gitti.

Haberin Devamı

Serdar fırsatları harcadı

25’te Alpaslan, yine 40 metrelik nefis bir pas, yine Serdar karşı karşıya, yine Günay! 26 ve 28’de kalesinde büyüyen isim bu kez Kayode’nin karşı karşıya iki pozisyonda attığı şutları kurtaran Beto... 45’te Soner Napoleoni’yi kaçırdı, Günay yine kurtardı. 45+1’de Kana Bıyık 2 metreden golü yapamadı.

Alpaslan’a penaltı yapıldı

67’de Kayode’nin kafası direkten döndü. Sonra İlhan Palut oyuna dokundu. Wilczek çıktı Jerome girdi. 71’de Jerome, Soner’in kornerinde topu ağlara gönderdi: 1-0. Önde baskıyı sürdüren Göztepe için 82. dakika maçın kırılma anıydı. Halil’in defans arkasına attığı nefis pasta Serdar 3. kez karşı karşıya kaldı Günay 3. kez kurtardı. Berkan’ın kornerinde Borges topu auta vurdu ama Alpaslan’a yapılan faul net penaltıydı! VAR hakemi uykudaydı. 90+2’de Beto topu tokatlayamadı, Diarra skoru dengeledi: 1-1.

Haberin Devamı

Antep’in en iyisi Günay

Göztepe’de savunmada mükemmel kademeler yapan ve 2 tane de gollük pas atan Alpaslan, takımın ciğeri Castro ve enfes paslarıyla takımını organize eden Soner öne çıktı. Antep temsilcisinin en iyi ismi Günay’dı. Maxim ise teknik kalitesi ve pozisyon bilgisiyle harika bir oyuncu.

YORUM YAZ