MENÜ

Göztepe yıkılmadı

Abone Ol Google News

Tzavellas’ın kalçasından sekip direkten dönen topu Efecan, Göztepe ağlarına gönderdiğinde daha4. dakika dolmamıştı: 0-1. 5 dakika sonra Alanyaspor’lu Kaan’ın ıskası Serdar Gürler’in ayağından beraberlik golünü getirdi: 1-1. Alanyaspor önde baskı yaparak kalesini Göztepe tehlikelerine karşı başarıyla savunurken, Bakasetas ve Salih organizasyonlarıyla gole biraz daha yakındı. Solda Fernandes çok etkisizdi ama Efecan Karaca bildiğiniz gibiydi.

Haberin Devamı

En güzel gollerden biri

45+2’de Bakasetas, Efecan’ı defans arkasına kaçırdı, Efecan açısını kaybedince Cisse’ye bıraktı. Beto’yu ters ayakta yakalayan golcü, 45+3’te takımını bir kez daha öne taşıdı: 1-2. Göztepe ikinci yarıya enfes bir golle başladı. 49’daBerkan ceza sahasına harika bir orta yaptı, koşarak gelenAlpaslan çok estetik bir kafa şutuyla topu ters köşenin çatalına yolladı: 2-2. Bence sezonun en güzel kafa gollerinden biriydi. Sonra bir kez daha Efecan sahne aldı. 64’teCisse ile duvar pası yapıp iki kişiyi geçen Efecan, iki kişiyi oyundan düşüren bir de enfes pas atıp Cisse’ye kolay bir gol attırdı: 2-3. 72’de Efecan’ın şutu üst direkten döndü.

Haberin Devamı

Cisse’yi tutabilecekler mi...

90’daBerkan’ın ortasında oyuna sonradan giren oyunculardanCastro topu kafayla çevirdi,Napoleoni skora bir kez daha denge getirdi: 3-3. Göztepe’nin en iyi oyuncusu Berkan’dı. Yıllar önce Metin Tükenmez, TanjuÇolak için, “Ceza sahası içindeki saatli bomba” tanımlaması yapmıştı. Bu tanımlamaya bugün ligimizde en çok uyan futbolcu futbolcuCisse... 54 maç 35 gol... Federasyon internet sitesindeki bilgiye göre bu sezon sözleşmesi bitiyor.Vagner Love’dan sonra Cisse’yi bulanAlanyasporCisse’yi tutabilecek mi çok merak ediyorum. Tabi bir başka takıma giderse yanında Efecan gibi oynayan ve oynatan bir kanat oyuncusu olacak mı?

YORUM YAZ