MENÜ

Göztepe uzatmada yıkıldı

Abone Ol Google News

Göztepe, sezonun en iyi 60 dakikasını oynadığı, çok pozisyon yakaladığı müsabakada 2 puanı dikkatsizliğiyle kaybetti. 3’te Tripic’in pasında Halil karşı karşıya yaptığı vuruşta kaleci Günay’ı geçemedi. 7’de Maxim topu sağdan kaçan Güray’a, Güray Muhammet Demir’e yuvarladı, o da tekte sol alt köşeye bıraktı: 0-1. Sonra ilk yarının sonuna kadar Göztepe yakaladığı fırsatları kullanamadı. 10’da Mossoro vurmak yerine kontrol etmeyi deneyince pozisyon kaçtı. 23’te Yalçın gollük vuruşu yapamadı. 28’de Soner’in frikiğinde Günay kıpırdayamadı bile ama top az farkla auta çıktı. 32’de Tripic şutladı, üst direkten döndü. 40’ta Tripic Günay’la karşı karşıya kaldı, topu ağlara gönderecekken Kana Bıyık yetişti.

Haberin Devamı

Sumudica’ya fırça yok mu!

49’da Soner’in vuruşu auta giderken golün sinyali geldi. 50’de Halil’in sağdan ortasında Tripic topu kafa ile altı pasın içine çevirdi, Soner boş kaleye yuvarladı: 1-1. Coşkulu, tempolu oyun ikiyi de 61’de getirdi. Mossoro’nun pasında Ideye Göztepe’yi öne geçirdi: 2-1. Hafta içi Sumudica’nın oyunculara attığı fırça futbolseverlerce izlendi. Konuşma çok çarpıcıydı ama belli ki antrenmanlar aynı kalitede değil! Futbolcular güçsüz, temposuz, savunmaları 5’li olmasına rağmen çok dağınık.

Haberin Devamı

Yine de 90+1’de Maxim’in takipçiliği, Alpaslan’ın dikkatsizliği ile penaltıyı, aynı futbolcunun vuruşu ile beraberliği yakaladılar: 2-2. Seyircisiz oynamanın sıkıntısını en çok yaşayan takımlardan biri Göztepe. Şu maç seyircili olsaydı fark olurdu... Tripic, Halil, Ideye, Berkan ve Soner çok iyi oynadılar. Yalçın ise rakip ceza alanına girmeyi daha çok düşünmeli. Göztepe iki puan kaybetti, Gaziantep 1 puan kazandı.

YORUM YAZ