MENÜ

Göztepe sanki henüz hazır değil

Abone Ol Google News

İlk hafta Trabzonspor karşısında farklı mağlup olan, kolay gol yerken çok gol kaçıran Malatyaspor, savunmada yine bol pozisyon vererek başladı. 3’lü savunma yapmak zor ve Malatyaspor bunun güçlüklerini yaşıyor. 1 ay sonra İrfan Buz’un ısrarcı olduğu bu sistem işler mi göreceğiz. 15’te Bahattin Şimşak’in yanlış yorumlayarak bacaktan seken ve kola gelen şutu Malatyaspor lehine penaltı kararı verişi yanlış, VAR uyarısıyla iptal edişi doğruydu. Göztepe, yeteneğiyle stadyuma tarafsız futbolseverleri bile çekecek kalitedeki Soner’in liderliğinde çok pozisyon yakaladı. Jahovic’in defansa çarparak kornere giden şutu şanssızlık, Soner’in getirip ön direkteki Beykan’a “al de at” diye çıkardığı topun gol olmayışı da kaleci Ertaç’ın başarısıydı. Maçın kırılma anı 54. dakikaydı.

Haberin Devamı

Direkten döndü

Beykan’ın indirdiği topa Ndiaye’nin vuruşunda top yan direkten oyun sahasında döndü. İlk yarıda, adeta, bir santrfor rakip kaleye sırtı dönük oynar dersi veren Tetteh, taç çizgisi yakınlarında aldığı topla iki Göztepe savunmacısının üstüne üstüne gitti, çok klas bilek hareketiyle ikisinin arasından çıkıp, kaleci İrfan Can’ı kıpırdatmayacak çok sert bir şutla topu ağlara gönderdi: 0-1.

Haberin Devamı

Hazır değiller

Göztepe sanki henüz hazır değil, camianın büyüklüğü ve taraftarın coşkusu en büyük avantajı... Malatyaspor ise 3’lü savunmayla yaşayacağı sıkıntıyı aşacak çok güzel bir skor yakaladı. Onların da sabır ve desteğe ihtiyacı var. İşini iyi yapar VAR ekipleri hakemi de, federasyonu da kurtarıyor. Çok önemli. Tebrikler.

YORUM YAZ