MENÜ

Göztepe 'Şahin' gibi!

Abone Ol Google News

Sarı-Kırmızılı ekip geçici olarak takımın başında yer alan İlhan Şahin yönetiminde Konyaspor’dan sonra Gençlerbirliği’ni de yenmeyi başardı. Ev sahibini farklı galibiyete taşıyan golleri; Zulj, Ndiaye ve Halil Akbunar (2) kaydetti. Takımın yeni hocası Ünal Karaman ise müsabakayı tribünden takip etti.

Haberin Devamı

Maç eleştirisinden önce beni rahatsız eden bir konuyla başlamak istiyorum. Göztepe’nin eski kaptanı, emektarı İlhan Şahin nöbetçi teknik adamlığı harika yaptı. Takımı, Konyaspor’dan sonra Gençlerbirliği’ni de sürklase etti. Helal olsun... Buradan TFF’ye bir çağrım olacak. Prolisansa sahip olmayan ancak gerçekte teknik direktörlük yapan insanlara konuşma hakkı verin artık. Kimi kandırıyorsunuz, kendinizi mi, taraftarları mı, medyayı mı? Takımı hazırlayan, oyunu yönlendiren, oyuncu değişikliğine karar veren insanların sesini duyalım, öyküsünü dinleyelim. Yoksa sizin kuralınızın gerçekte zerre kadar değeri yok, ülkenin onlarca yerinde delik deşik ediliyor!

Zulj yine harika

Sarı-Kırmızılı ekip transferde nihayet turnayı gözünden vurdu. Orta saha oyuncusu Zulj; Konya maçından sonra bu maçta da fark yarattı. 25’te ön direkte kafayla attığı ilk gol Gençlerbirliği’nin gardını düşürüverdi. Merkezde iyi bir oyuncu olunca Halil de, Soner de, Berkan da, Ndiaye de oynadığı oyundan keyif almaya ve verimlilik artmaya başladı. Berkan ve Halil Gençler’in sağ kanadını paramparça etti, 45’te Halil’in soldan attığı pasta topa giden Ndiaye farkı ikiye, 45+2’de Piris’in berbat geri pasını iyi takip ederek yakalayan Halil üçe çıkardı: 3-0.

Haberin Devamı

İşin şakası yok!

Göztepe antrenman rahatlığında oynadığı ikinci yarıda Ndiaye ile 2, Zulj ve Tripic ile birer net fırsatı harcadı. Kötü yapılan son pasları yazmaya dahi gerek yok. Halil’in 71’de attığı golden sonra da maçı adeta noktaladı: 4-0 Gerçekten farka ihtiyaçları olsaydı, ne kadar isterlerse o kadar atarladı. Gençlerbirliği’nin işi çok zor. Lider oyuncu yok, deneyim az, artık İlhan Cavcav gibi bir lider ve para da yok... Camia el ele verdi verdi, yoksa şimdiden geçmiş olsun! Şakası yok.

YORUM YAZ