MENÜ

Göztepe kaçamadı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Futbol kalitesi hakkında söylenebilecek olumsuz sözler olsa da, “Ben futbolseverim” diyen herkesin kafasında çizikler bırakacak bir maç seyrettik. “2 puanı kim kaçırdı?” derseniz, iki takıma da yenilmek haksızlık olurdu. Öncelikle Demba Ba’yı özlemişim. Müthiş klas, sezgileri çok güçlü. Gouffran’ın kötü şutunu iyi takip edip, golünü yaptı ama “Büyük futbolcu” dedirten futbol gösterisi golünden de güzeldi. Yalçın’dan topu çalışı, terse dönüp Numan’ı çalımlayışı ve Karce’nin kurtardığı şutu birinci sınıf futbolcu olduğunun kanıtıydı. Göztepe’de bir gol atıp, son golde de önemli katkısı olan Gouffran da harika oynadı. Selçuk takımını iyi organize ederken, savunma dörtlüsü arızalıydı.

Halil bunları atsa...

Halil topu ayağına aldığında harika işler yapabiliyor, ancak çok önemli kontrol problemi de yaşıyor. Genç futbolcu, biri yüzde 99 gol pozisyonunda, ikisi orta sahada topu adeta kırdı. 2-0’ı yakalayan Göz Göz, devreyi Özer’in ayağından gol yiyerek bitirince Osmanlıspor oyunun hakimi oldu. Cikalleshi’yi Batdal’ın yerine alan ve skorda dengeyi bulan İrfan Buz, elindeki oyunu sahanın en iyisi Özer’i çıkartıp dengeye getirdi! Yine de son saniye penaltısıyla kaybetmenin eşiğinden döndüler.

Gecenin sorusu

Gol atan, gol pozisyonlarına giren, bir topu direkten dönen, ceza alanından top çıkartıp rakip ceza sahasında biten, pres yapan Özer neden çıktı?

Maçın starı

Gouffran da olabilirdi, Özer de... Cikalleshi 38 dakikada yapılacak her şeyi yaptı. Son dakikada puan getiren penaltıyı da alıp, 2 gol yapmak maçın adamı kürsüsüne onu çıkardı.

Maçın olayı

2-0’dan yakalandın amenna. Bir daha öne geçiyorsan, kalan 7 dakikada skoru koruyacaksın. Ya da maçı kopartacak başka bir aksiyon peşinde koşacaksın. Göztepe başaramadı...

Kısa mesaj

Büyük kulüplerin futbolcuları, büyük maçlardan sonra konsantrasyon problemi yaşarlar, aynı sıkıntı büyük hakemlerimizde de var. Tarık Ongun kendisine yakışmayacak 2 büyük hata yaptı.

YORUM YAZ