MENÜ

Göztepe geri döndü!

Abone Ol Google News

Sarı-Kırmızılılar Ankaragücü’nü Ndiaye (2) ve Halil Akbunar’ın golleriyle yenip 6 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Kritik maçta Başkent temsilcisinin tek golü ise Börven’den geldi.

Haberin Devamı

Ankaragücü maça daha iyi başlamış ve oyunda daha iyi gözükürken Göztepe 10’da şahane bir gol attı. Guilherme’nin kafa pası da, Ndiaye’nin golü de çok güzeldi. Sonra Ankaragücü net pozisyonları kaçırıp, kendi sonunu hazırladı. 25’te Fırat Aydınus, daha rakibi gelmeden kendini yere bırakmaya başlayan Cekici’ye faul yapıldığı gerekçesiyle yanlış bir penaltı verdi. VAR itiraz etti, kararından dönmedi. 5 dakika sonra Cekici kullandığı penaltıda topu gökyüzüne gönderdi. Yani, haydan gelen, huya gitti! 36’da Titi’yi kolay geçen Lobhanidze kesti, Bolingi’nin şutu auta gitti.

Murat’ın emeğine yazık

İlhan Palut’un ikinci yarı başlarken yaptığı Tripic-Obina değişikliği maçın kaderini belirledi. 62’de Berkan Obina’yı kaçırdı, çizgiye inen Obina’nın çevirdiği topu kaptan Halil tamamladı: 2-0. 67’de Obina’nın pasında Pazdan’ı geçen Ndiaye güzel bir gole daha imza attı: 3-0. Maçın sonunda Börven’in attığı gol sadece skoru belirledi. Kaleci İrfancan çok pozisyon kurtarıyor ama topla oynayarak gereksiz riskler alıyor. Soner, Birkan, Halil standartlarını hiç düşürmeden oynuyor. En önemlisi Göztepe artık gol atan bir santrforla oynuyor! Yalçın çok teknik, oyun görüşü çok iyi, rakip kaleye de yanaşsa fark yaratacak. Murat Paluli’nin yerinde olsam durmadan son pas çalışırım, asist kralı olurum. O kadar emeğine yazık.

Haberin Devamı
YORUM YAZ