MENÜ

Göztepe başladı Malatya bitirdi

Abone Ol Google News

Süper Lig’de üst üste Beşiktaş ve Denizlispor maçlarını kaybeden Göztepe evinde 2 kez öne geçtiği maçta Yeni Malatyaspor’la yenişemedi: 2-2. Göztepe iki defa Ndiaye’nin golleriyle avantajı sağlasa da konuk takımda Mallan ve Ahmed’in golleri taraflara 1’er puan getirdi.

Haberin Devamı

Göztepe’nin geçen haftaki feci futbolunu Soner’in yokluğuna bağlamıştım. Malatyaspor maçındaki iyi futbolu da pekala Soner’le açıklayabiliriz. Usta futbolcunun dönüşüyle Berkan, Ndiaye, Halil ve son vuruşlarda kötü olsa da Diabate futbol oynadılar. Soner’in harika pasıyla Ndiaye gol atmakta hiç zorlanmadı. Göztepe bu maçta sezonun en çok pozisyon yakaladığı müsabakayı oynadı. Malatyaspor ise takım savunmasını belki de en kötü yaptığı, hücuma çok az çıktığı maçı 2 golle tamamladı. Hamzaoğlu’nun takımı İrfan Can’ın blokaj hatasında Mallan’ın ayağından beraberliği yakaladı. A Milli Takım’a aday genç İrfan Can, Tetteh’in iki vuruşunu harika çıkardı. Ev sahibi, Diabate, Halil ve Soner’le yüklenirken ‘geliyorum’ diyen gol Halil’in ortasında Ndiaye’den geldi. Son derece kötü hücum eden Malatya’nın puansız ayrılacağını düşünürken Ahmet harika bir verkaçtan sonra İrfan’ı çaresiz bırakan şahane bir vuruşla takımını beraberliğe taşıdı.

Haberin Devamı

Doman çok iyi yolda

Kalan kısa sürede iki takım da galibiyete ulaşabilecekleri pozisyonları yakaladı. Ancak sahadaki performansa bakarsak Göztepe 2 puan kaybederek; Malatya 1 puan kazanarak müsabakayı tamamladı. Fenerbahçe-Beşiktaş maçında çok hırpalanan Turgut Doman aşile basılmasını atlamasına rağmen harika bir maç çıkardı. Futbolu biliyor. Kafası dağılmazsa çok ama çok iyi bir hakem olacak.

YORUM YAZ