MENÜ

Gönüllü bir gece

Abone Ol Google News

Bursaspor ve Kayserispor’un puan kaybettiği haftada “puan kaybetme lüksü kalmamış” Fenerbahçe ilk yarıda farklı futbol oynayarak, haklı kazandı. En farklı olan da Mehmet Topuz’du. Kariyerinin en güzel günlerini yaşayan Mehmet sağda başladı ve Gökhan Gönül’le birlikte Eskişehirspor’un sol kanadını hallaç pamuğu gibi attılar. Emre’nin sakalığından sonra ortaya geçti, sürati, driplingleri ve şutları ile tehlikeler yarattı. Gökhan’ı ise abartmamak lazım! O hep öyle. Ondan her takıma lazım. Oynadığı güzel futbolun dışında, Semih’e attırdığı gollerde verdiği paslar da, ilk yarının sonunda çatala gönderdiği top da birbirinden güzeldi. Semih ise nöbetçi golcü değil, gol nöbetçisi! Sezgileri mükemmel. Sırtı dönükken iyi top saklayıp pas yaptı, kanat oyuncuları çizgiye indiğinde de doğru koşular! Gökhan’ın yaptığı ortada gol atarken yaptığı kafa vuruşu da birinci sınıftı.

Haberin Devamı

Bursaspor maçında çok tempolu oynayan Alex de özeldi. Alex, göbekte Emre’nin, solda Caner ve Stoch, sağda Topuz ve Gökhan’ın tempolu oyunlarına ve futbola attığı güzel paslarla anlam kazandırdı. Ta ki sorumsuz Lugano kendisiyle birlikte Sezer’i soyunma odası koridorlarında attırana kadar. Bütün sistem altüst oldu. Bilica girerken, Stoch çıktı, sol kanat savunması da takımın içi de boşaldı sanki.

Haberin Devamı

Bilica ıskasıyla Serdar’a bir gol attırıp tam da yeni bir kriz yaratmışken, Fenerbahçe’nin üç ustası Alex, Gökhan ve Semih, süper başlayıp, sıkıntıya giren maçı noktaladı.

Eskişehirspor’da Doğa ve Bülent Ertuğrul iyi oynarken, Fenerbahçe’de Christian Sezer’i de tutamadı, iyi de oynamadı. Emre ve Selçuk sakatken mecburen oynayacak Christian kendini biraz işine verip, Kazım da takımın bir parçası gibi hareket etse daha güzel olacak. Bakalım Lugano kendini nasıl savunacak!

YORUM YAZ